Orcs Must Die! 3

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 29. juli 2021 - kl. 17:57
Del denne artikel:
1 0

Efter en uheldig afstikker er Orcs Must Die! tilbage på sporet igen. Der er ikke de store nyheder, men denne 3’er er måske præcis hvad serien havde brug for. Læs anmeldelsen af Orcs Must Die! 3 her.

Orcs Must Die! 3 udkom eksklusivt til Google Stadia sidste år og det er altså nu kommet til PlayStation 4 med nyt indhold, blandt andet en ekstra kampagne og en Scramble gamemode.Orcs Must Die! 3 blander, ligesom de forrige spil i serien, Tower Defense med tredje-persons action og det er stadig en særdeles underholdende blanding. Historien i Orcs Must Die! 3 er tynd som rispapir og fungerer blot som en undskyldning for at hugge, brænde, kvase og smadre hundredevis af orker i hver bane. Fint med mig.

Som med alle Tower Defense spil, er gameplayet delt op i to dele. Først skal man finde ud af hvilken vej fjendens horder bevæger sig igennem banen og man skal så sætte alle mulige fælder op, så man stopper dem inden de når frem til deres mål. Fælderne er alt fra metalpigge i gulvet, spyd der flyver ud af vægge og til katapulter med ildkugler og fælder der generelt kvaster, spider og smider rundt med orkerne. Der er alt i alt 42 forskellige opfindsomme fælder og våben, der alle er specielt designet til at gøre det af med orker.Den anden halvdel af gameplayet er når horderne af orker så kommer. Her render man rundt med sin valgte karakter, der er bevæbnet med enten et gevær, bue og pile eller noget andet og så kan man gå løs på orkerne mens fælderne også gør deres til at de ikke kommer frem til deres mål. Det kan måske lyde let nok, men sådan nogle orker er nogle sejlivede bæster og så er der til tider rigtigt mange af dem, så man får ret hurtigt nok at se til. Mellem hver bane kan man opgradere både ens våben og fælder, så man er bedre rustet til den næste bølge af orker.

Der er nu to kampagner man kan kaste sig over. De 18 missioner i den første kampagne skal gennemføres før man får adgang til den nye Drastic Steps kampagne. Ud over de to kampagner er der også en Endless gamemode (klassisk Horde Mode), ugentlige udfordringer og den nye Scramble gamemode, hvor der er lidt andre spilleregler og highscore-jægere vil med det samme føle sig hjemme her.Endelig krydres kampagnen med såkaldte War Scenarios, som er semi-åbne baner med endnu større horder af Orker som angriber og her har man adgang til endnu større og kraftigere våben end man ellers har. Selv om disse War Scenarios er lidt anderledes end de almindelige baner, så er gameplayet stort set det samme hele vejen gennem spillet og det kan måske mod slutningen bliver lidt ensformigt. Man kan spille side om side med en ven og så kan man jo arbejde sammen om at lokke orkerne i bagholdsangreb eller andet, som måske kan spiffe gameplayet lidt op.

Efter en uheldig afstikker med det multiplayer-fokuseret Orcs Must Die! Unchained er serien tilbage på sporet igen efter en pause på flere år. Gameplayet er let at gå til, men man vil blive udfordret, for de orker er ikke lette at slippe af med. Det er en god blanding af to genrer og det fungerer faktisk - selv om der ikke er megen afveksling.Grafikken i Orcs Must Die! 3 er ikke prangende, men den virker og det samme kan siges om lydsiden. Helt generelt minder denne nye udgave en del om forgængerne, men det var nok nødvendigt for serien at finde tilbage til rødderne efter Unchained, så at Orcs Must Die! 3 mest minder om forgængeren på steroider, er forståelig nok.

Orcs Must Die! 3 er et fint og letfordøjeligt strategispil med et action-twist og det er ganske underholdende i mindre portioner. Det er ude nu til PlayStation 4 og koster 219 kr. på PlayStation Store.
+ Hele to kampagner, mange opfindsomme fælder, god underholdning
Kan blive lidt ensformigt, ikke det kønneste spil på PlayStation 4
Gameplay:7.5
Grafik:7.0
Online:7.5
Holdbarhed:7.5
Overall 7.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.