Paw Patrol: On a Roll

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 5. november 2018 - kl. 16:31
Del denne artikel:
0 1

Paw Patrol er et side-scrollende platformspil gearet perfekt til de yngste spillere. Læs her i vores anmeldelse, om det er noget du kan være bekendt at smide under juletræet i år.

Paw Patrol er en populær serie for de mindre børn, som har kørt på Nickelodeon i omkring 5 år nu. Serien handler om en seks redningshunde, som sammen med drengen Ryder, påtager sig mange forskellige redningsaktioner i og omkring den fiktive by Adventure Bay.Paw Patrol henvender sig til de 4-8 årige og vi ser her nærmere på det nye spil Paw Patrol: On a Roll, som nok er sidste stop, inden den 8 årige kaster sig ud i Fortnite og dermed vil være fortabt for altid.

Paw Patrol: On a Roll er et side-scrollende eventyr, hvor de seks hunde på skift sendes ud på forskellige redningsmissioner. Det kan for eksempel være at bondemandens grise skal reddes, en flok ænder som skal reddes op af et dybt vandhul, eller en strandet hval der skal hjælpes tilbage i havet.

De seks hunde, Marshall, Rubble, Chase, Rocky, Zuma og Skye, ledes af den 10 årige dreng Ryder, som uddeler missionerne til hundene, som gerne tager af sted to og to. Hundene har hver deres rolle og hver deres unikke egenskaber. Marshall er en brand- og redningshund, Chase er en schæferhund og han fungerer som politi- og spionhund, mens Skye er en blanding af af Cocker Spaniel og en Puddel og hun er pilot.Hver af spillets 16 missioner passer naturligvis til de hunde som bliver sendt af sted og man skal løbende gøre brug af de udsendte hundes specielle egenskaber. Disse egenskaber kan være, at en af hundene kan flyve ved hjælp af en jetpack, en anden kan dykke mens andre kan fjerne store klippestykker eller bygge broer.

Støder man på en udfordring, som de to udsendte hunde ikke kan løse, kan man kalde på sine resterende venner fra Paw Patrol og så kommer de til undsætning. Undervejs skal der i hver bane indsamles 200 godbidder og fem gyldne Paw Patrol skjolde, som efter hver bane låser op for et billede som belønning.Paw Patrol: On a Roll er som nævnt tidligere henvendt til de mindre børn og spillet her lægger sig meget tæt op af tv-serien. Det hele er meget pædagogisk opbygget og alt bliver forklaret meget grundigt - desværre på engelsk. I den forbindelse vil jeg dog sige, at det hele er bygget så logisk op, at en 6-7 årig vil ikke have brug for assistance til at vælge mission og sætte et spil i gang - de lidt yngre, skal nok lige have hjælp af en voksen de første par gange. Det er meget let og sikkert at gå til.

Ligesom i tv-serien, er Paw Patrol: On a Roll et meget sikkert sted for ens børn. Der er ingen vold, ingen besværlige gameplay elementer og sværhedsgraden består typisk i, at få indsamlet alle 200 godbidder og vælge den rigtige knap når de specielle egenskaber skal vælges. Man støder også på nogle simple puzzles, hvor man skal matche nogle klodsers former med nogle tilsvarende formede huller og alle børn, som har leget med diverse aktivitetslegetøj i børnehaven, ved hvad det går ud på. Banerne er korte og de minder mere eller mindre alle om hinanden, hvilket til den her målgruppe ikke nødvendigvis er en dårlig ting.Alt i alt er Paw Patrol: On a Roll et fint, simpelt men velfungerende spil med de populære hunde og det gør præcis hvad man forventer og det er gearet helt fint til målgruppen. Det er ikke som med LEGO spillene, som har flere niveauer af udfordringer og hvor både børn og voksne kan få noget ud af det, Paw Patrol er udelukkende gearet mod børnene og det er helt fint.

Leder du efter en julegave til en 4-8 årig, så er Paw Patrol: On a Roll et rigtigt fint bud. Spillet kan købes på PlayStation Store til 319 kr. men hvis der skal være noget at pakke ind og komme under træet, er det set i butikkerne til 299 kr.
+ Velfungerende spil til de yngre, meget pædagogisk opbygget, er tro mod den populære tv-serie
Mangler dansk tale
Gameplay:7.5
Grafik:6.5
Online:-
Holdbarhed:7.0
Overall 7.5
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.