Ride 3

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 6. december 2018 - kl. 20:22
Del denne artikel:
0 0

Hvis du er bidt af en gal motorcykel, så vil din sult blive stillet af Ride 3 - så længe man ikke skal køre på dem. Få forklaringen her i vores Ride 3 anmeldelse.

Italienske Milestone er pjattede med racerspil. Ride 3 er deres femte racerspil alene i år og de må have en hær af folk til at sidde og spytte de her spil ud.Det som typisk karakterisere deres spil er, at de befinder sig plantet i den grå middelmådighed. Det er spil, som egentlig ikke fejler noget, men som heller ikke udmærker sig i forhold til andre spil i den genre de nu placerer sig i. Og det gør sig også gældende for Ride 3.

I modsætning til Milestones egne MotoGP spil, er det hele lidt mere loose i Ride 3. Her skaber man sig sin egen kører og man få sin første motorcykel, som sjovt nok ender med at stå oppe i ens New Yorker lejlighed. Det overordnede formål i Ride 3 er, at få samlet så mange motorcykler som muligt og det gøres ved at deltage i en række løb, så man tjener penge og dermed kan købe endnu flere motorcykler, som kan bruges i de nye løb man løbende låser op for.Og motorcykler er der masser af - faktisk er der over 225 forskellige licenseret, både moderne og klassiske, motorcykler fra 30 af verdens største producenter. De er fordelt ud over syv forskellige kategorier, så der burde være et par motorcykler, som appellerer til langt de fleste. Så hvis man er fan af motorcykler, er Ride 3 det helt rigtige spil, for det bliver kræset om de tohjulede maskiner her.

Der er også et fint udvalg af baner, lige fra rigtige racerbaner til fiktive vejstrækninger i den virkelige verden. Det giver en rigtig fin blanding af forskellige banetyper og generelt er Ride 3 ikke nærig med indholdet, da der er masser af løb, masser af motorcykler og masser af baner.

Hjertet ligger i spillets karrieredel. Her deltager man i en lang række løb fordelt ud over lidt forskellige løbstyper, som for eksempel simple A-til-B løb, klassiske løb med x-antal runder, Drag Race og Time Attack. Der er ikke noget nyt under solen her og det går da også hen og bliver en smule ensformigt; vind løb, optjen stjerner for at kunne låse op for flere løb - gentag.Ud over karrieredelen er der også også mulighed for enkeltstående løb i for eksempel Quick Race og man kan spille online mod andre spillere. Online delen er dog meget basic og slet ikke hvad man kunne forvente her på tærsklen til 2019. Der er ingen rigtig matchmaking og den tekniske del halter også en lille smule, da jeg oplevede spillere hoppede rundt på banen og poppe op foran mig ud af den blå luft. Man skal ikke købe Ride 3 for at spille online.

Helt overordnet er indtrykket af Ride 3, at det er et generøst spil med masser af indhold - men desværre er det hele bare lidt kedeligt. Løbene er ikke specielt interessante og det hele føles bare lidt… ja, middelmådigt. Og det er egentlig ærgerligt, da Milestone har et stort hjerte for motorcykler og de er ved at få teknikken på plads med overgangen fra deres egen spilmotor til Unreal Engine 4. Nu mangler de bare at lave et spil, som for alvor også at sjovt at spille - de viste lidt af hvad de kunne med arkade-raceren Gravel tidligere på året, så måske de skulle begynde at kaste sig over de lidt mere arkade-præget spil?Grafikken i Ride 3 er fin uden at imponere. Selve motorcyklerne i spillets showroom ser fremragende ud, men ude på banen er den visuelle del lidt mere almindelig. Der mangler lidt detaljer i omgivelserne og der er som om, at de virkelige baner ikke helt har de rigtige proportioner. Hele karrieredelen er designet som en række magasiner, med hver deres stil og tone og det ser rigtigt godt ud - og menuerne er også væsentligt forbedret i forhold til Milestones andre spil.

At sige at Ride 3 overordnet er direkte middelmådigt ville måske nok være at spænde buen en smule, men så lad os kalde det uinspirerende. Det adskiller sig ikke fra andre lignende spil på markedet og online delen er nærmest ligegyldig, men hvis man er lige så begejstret for motorcykler, som Milestone helt tydelig er det, så alene det at indsamle de mange motorcykler og få dem præsenteret lækker måde, kan muligvis være nok for dig - det er desværre bare ikke specielt underholdende at køre på dem.Jeg tror måske jeg har sagt det før i forbindelse med en anmeldelse af et racerspil fra Milestone; det er som om, at de har styr på alt det, som foregår udenfor banen - i dette tilfælde med udvalget af motorcykler, mulighederne for opgraderinger og andet, men så snart man rent faktisk skal til at spille, så bliver det ordinært og ikke særlig spændende.

Hvis jeg var Milestone, ville jeg tage skeen i den anden hånd og begynde at fokusere på mere arkade-præget racerspil, da offroad arkade-raceren Gravel, som udkom i foråret, måske er det bedste spil fra Milestone i meget lang tid.
+ Lækkert design af karrieredelen, meget indhold
Ordinært og lidt kedeligt gameplay, ligegyldig multiplayer, lange indlæsningstider
Gameplay:7.0
Grafik:7.5
Online:5.5
Holdbarhed:8.0
Overall 7.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.