Samurai Warriors

Anmeldt af: - 3. juli 2004 - kl. 17:04
Del denne artikel:
0 0

Samurai Warriors (SW) foregår i Japan i 1467 efter Ashikaga Shogunate politiske magt er kollapset. Krige er brudt ud mellem Japans små øer. Her er det så, at du kommer ind i billedet. Så læs denne an

Samurai spil har altid været en mindre kendt genre på Playstation2 og Xbox. Men dette er blevet ændret af udviklingsfirmaet Koei, som stod bag spillene i Dynasty Warriors serien. Koei har nemlig netop udsendt spillet Samurai Warriors, som selvfølgelig involverer samuraier.

Samurai Warriors (SW) foregår i Japan i 1467 efter Ashikaga Shogunate politiske magt er kollapset. Krige er brudt ud mellem Japans små øer. Her er det så, at du kommer ind i billedet. Så læs denne anmeldelse og bliv forundret.

Gameplay
Samurai Warriors er en blanding af Chaos Legion og et rollespil. Som spiller har man valget mellem fem forskellige karakterer - dog kan der låses op for flere. Hver karakter har sin egen historie og sine egne færdigheder og specialer.

Når man så har valgt sin karakter (i story mode), er man klar til at gå i gang, og man starter med at få at vide, hvilke forskellige mål, der er i den pågældende mission.
Samurai Warriors Screenshot

Dernæst kan man så vælge hvilket antal bodyguards, man vil have med sig (var der nogen der sagde: ”ala Chaos Legion”).

Og så er det bare at komme igang. Man starter som regel i sin egen lejr og skal så søge efter fjenderne – og grunden til vi her skriver søge er fordi banerne er meget store, og man skal nogle gange løbe længe for at nå hen til fjenderne. Men når man så endelig finder fjenden, så er der også rigeligt at se til, for der er mange fjender – rigtig mange fjender. Når fjenden så er fundet er det bare at udslette dem alle sammen inden de dræber dig.

Men spillet går ikke kun ud på at smadre fjenden – det går også ud på at udvikle og styrke sin karakter, og det gør man ved at optjene EXP-point og Skill Points, som man optjener ved at løse missioner, dræbe fjender og opsamle forskellige power-ups. Disse forskellige point kan bruges til at lære nye moves eller til at forøge sin karakters attributter.

Nu sidder der nok en eller flere og tænker: ”Det lyder da ikke af ret meget?!” Men så kan vi fortælle, at der er skam mere. For udover Story mode er der også andre muligheder for at slå sig løs i dette samurai spil.

Her er en liste over de forskellige spilmodes, der er i SW:
Story Mode – vælg en karakter og spil gennem en historie. Her er der desuden mulighed for, at to spillere kan spille sammen.
Free Mode – her kan man genspille de baner, man har gennemført i Story Mode. Igen er der her mulighed for at spille sammen med en ven.
New Officer Mode – her kan man skabe sin egen karakter og træne ham op fra bunden. Man kan lave op til 15 forskellige figurer.
Survival Mode – Kæmp dig gennem et slot og sæt rekorder i mange forskellige kategorier.
VS Mode – Her kan man kæmpe mod en ven på 3 forskellige baner med forskellige mål. Har man ingen venner er det også muligt at kæmpe mod sin konsol.
Challenge Mode – gennemfør og sæt rekorder i de øvelser, der er i New Officer Mode.

Med alle disse forskellige muligheder for at spille byder SW på mange timers underholdning. Desuden kan der tilføjes, at der i Story Mode er over 90 baner med over 500 forskellige variationer – alt sammen efter, hvilken karakter man vælger, samt udfaldet af de forskellige missioner.

Samurai Warriors Screenshot

Grafik
Samurai Warriors er et rigtig flot spil grafisk. Koei har gjort meget ud af designet af banerne, og også de mange forskellige karakterer er flot designet. Man føler sig virkelig som om, man er i det gamle Japan.

Det eneste minus ved grafikken i SW er kameraet - det er til tider meget frustrerende. Der er ingen mulighed for at dreje kameraet, hvilket mange gange betyder, at ens figur bliver ’væk’ i de store mængder af fjender. Det eneste man kan er at skifte kameraets vinkel, men det bliver det sjældent bedre af.

Men nu skal vi ikke lade kameraet ødelægge det hele for os. For Samurai Warriors er et meget flot spil, og er man fan af spil som Tenchu, Onimusha og Way of the Samurai - så bør man prøve Samurai Warriors.

Lyd
SW besidder et soundtrack med baggrundsmusik, der skal lede tankerne hen på det gamle Japan, og det fungere meget godt – men det bliver bare lidt kedeligt i længden. Lydeffekterne er derimod rigtig gode, og man føler aldrig, at lyden bliver kedelig eller monotom.

Samurai Warriors ScreenshotHoldbarhed
Styrken ved Samurai Warriors ligger helt klart i dets holdbarhed. På grund af den enorme Story Mode og de mange andre spilmodes, vil gamere kunne spille spillet i lang tid.

Desuden er det også den type spil, som man sagtens kan gennemføre og gemme væk i en månede for så at gennemføre det en gang til, da spillet besidder stor genspilningsværdi.

Overall
Samurai Warriors er et godt gennemført spil og Koei har virkelig ramt den rigtige stemning. Et must for alle ninja og samurai fans. Dog kan kameraet drille en gang imellem, men fordelene ved spillet vejer op for denne ”fejl”.
Gameplay:9.0
Grafik:8.0
Online:
Holdbarhed:9.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.