Scribblenauts Mega Pack

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 20. september 2018 - kl. 13:52
Del denne artikel:
0 0

Med Scribblenauts Mega Pack får du to kreative spil til en fin pris - vi ser nærmere på, om de hyggelige puzzlespil stadig holder.

Oprindeligt blev Scribblenauts udgivet til Nintendo DS og de efterfølgende spil er efterfølgende kommet til WiiU, Switch og Nintendo 3DS. Tidligere på året, udkom det middelmådige Scribblenauts Showdown så til PlayStation 4 og nu er Scribblenauts Mega Pack udkommet.Scribblenauts Mega Pack indeholder to spil, Scribblenauts Unlimited og Scribblenauts Unmasked: A DC Comics Adventure. Men hvad er Scribblenauts egentlig? Scribblenauts er spil, som belønner kreativitet. I bund og grund går det ud på, at løse en række store og små opgaver og på den måde gøre folk glade. Det kan for eksempel være ved at give en læge de værktøjer han skal bruge for at kunne operere, få fat i en lille piges ballon, fylde et museum med de genstande gæsterne gerne vil se eller få en bondemands gris til at vinde en præmie for at være den flotteste gris.

Man spiller drengen Maxwell, som har en magisk notesbog og alt han skriver i den, bliver til virkelige ting. Hvis han skriver ordet “stige”, dukker der en stige op, skriver han ordet “solsikke”, dukker der en solsikke op og så videre. Man kan endda tilføje (og fjerne) tillægsord som for eksempel “stor”, “død” eller “flot”, så hvis opgaven er at gøre bondemandens lille gris til en prisvindende gris, kan det være man skal skrive “stor” og “flot” og tilføje det til grisen, så det bliver en stor og flot gris. Scribblenauts opfordre til kreativitet og mange udfordringerne undervejs, kan løses på flere forskellige kreative måder.I A DC Comics Adventure er gameplayet en smule anderledes - og så alligevel ikke. Dette spil er mere historiedrevet og dermed en smule mere lineært, men jeg synes at det klæder Scribblenauts konceptet, at der er en historie, som driver udfordringerne fremad. Her assistere man blandt andet Superman og Batman i kampen mod skurke som Sinestro, The Joker og Lex Luthor.

Scribblenauts er generelt nogle velfungerende spil, men der er et par irritationsmomenter, som er værd at nævne. Den største er, at hvis man begår en enkelt fejl, skal man genstarte udfordringerne - og da nogle af dem kan tage flere minutter kan gennemføre, kan det være pænt irriterende at skulle gentage flere minutters gameplay flere gange, hvis man nu sidder fast i slutningen af en udfordring. En anden ting er, at det i starten kan være lidt omstændigt at lære det nye solsikke-indtastningssystem at kende, men man får dog styr på det med tiden.Begge inkluderede spil er blevet opdateret med blandt andet nye baner og det er nu muligt at dele de objekter man har i sin notesbog med andre spillere, hvis man har venner som har brug for nogle af de ting man selv har skabt i spillet.

Grafikken er simpel men charmerende og velfungerende og lydsiden består mest af et ganske fint soundtrack, så her er der ingen kommentarer. Hvis du allerede har spillet begge spil tidligere på WiiU, er der da grund til at kigge på denne Mega Pack - og specielt, hvis du aldrig har prøvet Scribblenauts, er det her det perfekte sted at starte, da du får to omfangsrige spil med nyt indhold til under 230 kr.Scribblenauts Mega Pack er en fin lille opsamling med to kreative spil, som kan udfordre både de små grå og din fantasi - og er du fan og ejer du allerede de to inkluderede spil, så er der nok nyt indhold til, at du godt kan kaste dig over Mega Pack.
+ Meget indhold til en god pris, belønner kreativ tænkning, nyt indhold og features til begge spil
Frustrerende at skulle genstarte udfordringerne, indtastning kræver noget tilvænning
Gameplay:7.5
Grafik:7.5
Online:-
Holdbarhed:8.5
Overall 7.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.