SingStar Queen

Anmeldt af: Rasmus Abildgaard Slot - 30. marts 2009 - kl. 18:55
Del denne artikel:
5 0

Så er det endeligt blevet tid til at synge SingStar med Freddie Mercury og resten af Queen.

De fleste har nok på et eller andet tidspunkt prøvet spilfænomenet SingStar. SingStar er et karaokespil, som giver dig point efter hvor godt du kan ramme de toner, der synges i en given sang, til stor fornøjelse for dig og dine venner men ærgerligt for de mange naboer, der mister deres nattesøvn, når der spilles SingStar i weekenden.

Det er nu blevet tid til at prøve kræfter med Queens mange klassiske sange i deres helt egen udgave af SingStar. Freddie Mercury er flere gange blevet udnævnt som verdens bedste sanger, men nu er det endeligt blevet tid til, at man derhjemme kan finde ud af at ramme de samme toner.

SingStar Queen er meget kort sagt 25 sange, et tema og en ny intro, der er smidt oven på det almindelige SingStarsystem til Playstation 3 uden nogen form for bonusser eller andet materiale. Spillet er 100 % det samme som det, der allerede findes til Playstation 3, og man skal ikke forvente, at der nogen former for ekstra ting at finde i forhold til de eksisterende udgaver af SingStar.


Der er som sagt 25 sange på skiven, og det er sange såsom ”Another One Bites The Dust”, ”Breakthru” og den altid geniale ”Bohemian Rhapsody”. Det er nogle rigtig gode sange, man får med på skiven, og der er hurtige såvel som langsomme sange.

Et af spillets største problemer kommer i form af den måde de inkluderede sange er indekseret på, da spillet simpelthen blot laver en lille mappe, der hedder Queen, og så kan man ellers bare rulle sig igennem alle 25 sange - ikke videre smart lavet.

Denne anmelder havde købt ”Radio Ga Ga” i forvejen via SingStore, hvilket åbenbart betyder, at sangen bliver vist to gange i træk, en for DLC og en for disken. Det ville være rart, hvis spillet faktisk var tilvænnet, sådan at det var nemmere at vælge en enkel sang, og problemet med, at sange kan vises flere gange gør det ikke bedre, hvis man allerede har købt et par sange, der findes på skiven.

SingStar Queen er blot endnu et SingStarspil til Playstation 3, altså denne udgivelse har ikke noget specielt, som der ikke kan fås, hvis man allerede ejer et tidligere SingStarspil til Playstation 3. Alle sangene kan fås via SingStore, og derved skal man ikke skifte disk. Prisen for alle 25 sange er endda det samme som selve spillet koster i butikkerne.

SingStar Queen er et spil, der enten rammer perfekt hvor det skal eller misser stort. Der er skam en masse gode sange på skiven, men det er langt fra alle sange, man gider at synge, specielt det faktum, at det kun er Queen sange, kan skræmme en del fra at ville deltage.


Efter denne anmelders mening er SingStar Queen ikke noget videre specielt, og hvis man allerede ejer SingStar til Playstation 3, så kan sangene blot købes via SingStore. Netop det at du kan have alle sangene på samme tid uden at skifte skive, er faktisk en ret vigtig ting når man sidder flere personer om spillet.

SingStar Queen er sjovt og har et væld af gode klassiske sange, men det er begrænset, hvor god en udgivelse spillet egentligt er, da intet egentlig skiller titlen ud, og det gør den ikke til et specielt godt køb for Queen fans i forhold til at købe dem digitalt.

SingStar Queen virker mest af alt som et produkt, der kun burde være udgivet på SingStore, ellers burde diskudgivelsen i det mindste indeholde noget materiale omkring Queen og have et bedre indekseringssystem. Det er også relativt få sange man får med i forhold til de almindelige SingStar udgivelser med blandede sange.
Gameplay:8.0
Grafik:7.0
Online:-
Holdbarhed:5.0
Overall 7.5
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.