Skate City

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 7. maj 2021 - kl. 13:06
Del denne artikel:
0 1

Skate City er et simpelt, men lækkert, lille skaterspil til de korte spilsessions. Er du klar på lidt Ollies og Nollies? Læs anmeldelsen af Skate City her.

Skate City er et lille simpelt side-scrollende skaterspil med en fed stil og et endnu federe soundtrack. Det har tidligere været ude eksklusivt på Apple Arcade, men er nu kommet til blandt andet PlayStation 4.I Skate City bliver man udsat for en række forskellige udfordringer i Los Angeles, Oslo og Barcelona. I hver by er der en række udfordringer - samlet i alt mere end 60 udfordringer og det kan være alt fra at skulle udføre nogle bestemte tricks eller opnå et bestemt antal points inden tiden løber ud til at undgå politiet som gerne vil have fingrene i en eller til at kæde en række specielle tricks sammen.

Man kan godt mærke, at Skate City oprindeligt var et mobilspil, da der ikke er specielt meget indhold her. Ud over de godt og vel 60 udfordringer, som hver kan overstås på mellem 15 sekunder og 2 minutter, så er der en Endless Free-Skate mode, hvor man kan skate rundt i de pågældende byer uden at skulle bekymre sig og tidsgrænser eller andre ting, men bare kan koncentrere sig om at skate og se godt ud. Både i Endless Free-Skate og i udfordringerne indtjenes der stjerner, som kan bruges til at åbne op for nye byer (Oslo og Barcelona er låst fra begyndelsen), samt nye tricks og nyt tøj og udstyr til ens skater.Styringen kræver noget tilvænning og selv om den på papiret måske virker logisk nok, så havde jeg en smule svært ved at lære den rigtigt at kende. Man speeder op på X-knappen og så udfører man forskellige tricks ved at bevæge højre eller venstre styrepind i forskellige retninger, gerne i kombination med forskellige trigger kombinationer. Nogle af kombinationerne er ret krøllede og det er ikke altid lige logisk, men heldigvis er spillet forholdsvis tilgivende når det kommer til tricks, så selvom man ikke udfører dem 100% korrekt, ryger man ikke på røven.

Det kan godt være, at Skate City er en smule tynd på indhold, men det indhold der er, er ret lækkert skruet sammen. Du bemærkede måske at jeg i starten skrev, at Skate City var et et “side-scrollende skaterspil” og det betyder ganske enkelt, at man hele tiden skater fra venstre mod højre, hopper ned ad trapper, grinder hen ad gelændre, på bænke og meget andet. Det er egentlig dejlig simpelt, men byder jo ikke på frihed til at skate rundt i en åben by, som Tony Hawks for eksempel gør det.Skate City har en ret lækker visuel stil, med flotte lyseffekter og fine omgivelser i en simpel og moderne stil. Animationerne er fine og flydende og der er ikke meget at udsætte på den visuelle stil. Lydsiden et endnu bedre og specielt soundtracket, der består af funky beats fra Peer Synth, Granbar og Buster Jenkins er virkelig lækkert og passer perfekt til den street-vibe som Skate City har. Soundtracket kan i øvrigt findes på Spotify og YouTube Music hvis du lige vil tjekke det ud.

Skate City er et fedt lille skaterspil. Det mangler måske lidt indhold, da de omkring 60 korte udfordringer ikke er helt nok til at holde de mest dedikeret skaterfans fanget ret længe. Jeg vil dog sige, at hvis man går efter tre stjerner i alle udfordringerne, så kan man godt bruge noget tid på det, da nogle af de sidste er ret krævende. Når alt kommer til alt, var jeg fint underholdt og det indhold som er i spillet, er egentlig ganske lækkert. Det er et lille fint spil man kan tage frem, hvis man lige har en halv time man skal have slået ihjel eller hvis man sidder sammen med en ven i sofaen og gerne vil konkurrere lidt mod hinanden.

Skate City er i øjeblikket på tilbud i PlayStation Store og kan købes for 97 kr.
+ Let tilgængeligt, lækkert soundtrack, fed stil
Lidt tyndt på indhold, styringen kan nogle gange spænde ben
Gameplay:7.0
Grafik:7.5
Online:-
Holdbarhed:4.5
Overall 7.0
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.