Sonic Heroes

Anmeldt af: Dennis Haagensen - 15. marts 2004 - kl. 19:58
Del denne artikel:
0 0

Alle kender Sega's Sonic, vi kigger lidt på det nye Sonic Heroes spil.

Så fik de kære figurer fra Sonic Heroes endelig deres debut på Playstation 2. Det er selvfølgelig Sega, der har gjort dette muligt. Spillet har mulighed for, at man kan spille to mod hinanden.

Gameplay
Det første, der møder dig, er, at du skal vælge hvilket team du vil benytte i spillet. Det er fire teams at vælge mellem – Team Sonic, Team Dark, Team Rose og Team Chaotix.

Team Sonic består af Sonic the Hedgehod, Knuckles the Echidna og Miles “Tails” Prower.

Team Dark består af Shadow the Hedgehog, E-123 Omega og Rouge the Bat.

Team Rose består af Amy Rose, Big the Cat og Cream the Rabbit.

Sidst men ikke mindst består team Chaotix af Espio the Chameleon, Vector the Crocodile og Charmy Bee.
Sonic Heroes


Fjendesiden byder som altid på Dr. Eggman, men derudover møder man også Mystery Monster, et monster, der besidder evnen til at tilintetgøre verdenen. Det er nu op til dig at redde verdenen før Dr. Eggman og Mystery Monsters ødelægger den.

Når valget af team er truffet, er det bare at komme i gang med missionerne. Da hvert team har tre figurer, betyder det, at man kan skifte mellem de tre figurer alt efter, hvem der skal være leder. Hver figur har endvidere en funktion, der ved den rette brug, hjælper dig gennem banerne. Blå figur som leder giver fart, rød figur som leder giver styrke og gul figur som leder giver mulighed for at flyve.

Undervejs gennem banerne vises der små hints om, hvilken formationsleder, der er det bedste valg til netop dette sted på banen. Dette vises ved formationsskilte i farverne rød, blå og gul. Da spillet egentlig går temmelig stærk, kan det nogle gange være lidt svært at nå at skifte formation. Til alt held er der nogle steder stillet såkaldte ”formationsgates” op, hvor der automatisk bliver skiftet til den bedste mulige formation, når man spurter igennem den.Selvfølgelig skal man ikke bare løbe lige igennem banerne – der er en del ting, som kan være ganske gode at få fingeren i undervejs. Samler du for eksempel 100 ringe, får du et ekstra liv. Der findes også specielle power felter i forskellige farver, der bruges til at level-up den karakter, der svarer til farven på powerfeltet.

Skulle man blive i tvivl om, hvilken strategi, der er den bedste at bruge i en speciel situation, er der mange steder indlagt en lille hjælpefunktion. Hjælpefunktionen er udformet som en ring med et spørgsmålstegn i. Her kan man finde information om, hvilken formation man anbefales at bruge i den givne situation.

Derudover er der i hver bane en special key, der giver adgang til et specielt level, når missionen er fuldført. Selvfølgelig er der også indlagt checkpoint, som man undervejs bør gemme sit baneforløb på. Den figur, der rører checkpointet, får endvidere et level-up point. Man har endvidere mulighed for at benytte en del ekstrating, som man finder i itemboxen. Jeg skal ikke her komme nærmere ind på, hvad der findes i denne itembox, men blot anbefale, at man benytter sig af chancen, når den kommer.

Grafik
Spillet er lavet meget eventyragtig og børnevenligt. Det hele er holdt i klare og glade farver, ligesom omgivelserne er et sandt overflødighedshorn af farvestrålende platforme, bjerge, små paradisøer med palmer og stråhytter og sandstrande. Desværre er omgivelserne ikke helt så detaljerede, som man kunne ønske sig. Figurer er selvfølgelig holdt i de samme glade farver og er enormt kære at se på.


Lyd
Musikken er egentlig ikke det helt store at skrive hjem om. Vist er det da melodier med godt gang i, men variationen er så lille, at det meget hurtigt bliver ensformigt at høre på.

Holdbarhed
At spillet helt klart er et børnespil, er der vist ingen tvivl om. Mindre børn vil da have udfordringer nok til timevis af underholdning helt uden vold og blod. Men de større børn vil desværre alt for hurtigt komme igennem missionerne, ligesom de nok stiller lidt større krav til både musikken og grafikken i spillet.

Overall
Alt i alt et rigtig sødt og farvestrålende børnespil, som nok mest henvender sig til børn imellem 6-10 år.
Gameplay:5.0
Grafik:4.0
Online:
Holdbarhed:5.0
Overall 5.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.