Spartan Total Warrior

Anmeldt af: - 18. oktober 2005 - kl. 11:57
Del denne artikel:
0 0

Så er der dømt krig i den gamle Troya, og nu skal vi ud og slå på tæven i Sega’s nyeste action-platformer.

Så er der problemer i det gamle Grækenland. De romerske hære vælter ind over landet i et forsøg på at overtage Troya og Sparta. Du er en ganske almindelig gut, der går rundt og passer dig selv, men nu bliver du jo ligesom nødt til at slutte dig til dine landsmænd for at få fjernet truslen fra Rom.

Gameplay
Som nævnt i indledningen styrer man en soldat fra Sparta, der skal kæmpe sig vej fra at være en almindelig soldat til at være en rigtig helt.

Man styrer sin mand rundt på de forskellige baner, der bogstavelig talt bliver overrendt af fjender, der trænger til at få at vide, hvem der bestemmer. Rundt omkring på banerne kan man finde nogle kister, der alle indeholder forskellige våben, powerups eller andre items, der skal bruges i den pågældende mission.
Spartan

Når man så har gennemført en bane, får man nogle point, man kan fordele på sin helt, så han på den måde får mere liv eller udgør mere skade. Alt dette er med til at bevirke, at ens helt bliver stærkere og stærkere og på den måde bliver banerne med tiden lettere.

Gameplaymæssigt fungerer Spartan Total Warrior rigtig godt, og man oplever ingen slowdown i spilhastigheden, selvom der er rigtig mange fjender og allierede på skærmen på samme tid, og her mener vi rigtigt mange!

Grafik
Grafisk minder Spartan Total Warrior en del om Samurai Warrior og Dynasty Warrior. Banerne er rigtig flotte og meget detaljerede. Har man set filmene Troya eller Alexander, vil man hurtig se, at folkene bag Spartan Total Warrior har fanget den helt rigtige atmosfære i spillet.

Hvad angår mellemsekvenserne, er de ikke en livsnødvendig del af spillet, og man kan sagtens hoppe over dem, for så flotte er de altså heller ikke.

Spartan

Lyd
Jeg kommer ikke uden om at skulle diskutere lydsiden, og det gør heller ikke noget. For at starte med musikken, så er det den klassiske baggrundsmusik, der selvfølgelige passer til det græsk/romersketema, og man lægger ikke rigtig mærke til musikken, når først fjenderne vælter ind over en.

Stemmeskuespillet og lydeffekterne fungerer meget godt, men det er til tider lidt generende, at nogle af soldaterne bliver ved med at gentage den samme linie om og om igen, fordi det er spillets måde at minde en om, hvad de forskellige missionsmål er.

SpartanHoldbarhed
Spartan Total Warrior har som nok det eneste negative en meget kort levetid. Spillet kan kun spilles offline, og man kan maksimum være to spillere om det.

Desuden er der ikke enormt mange baner, så hvis man tager sig sammen og ikke bruger for lang tid på at spille baner om og om igen, så har spillet en meget begrænset levetid.

Det eneste, der kan trække levetiden op, er, at nogle af missionerne er lidt svære, og man bliver derfor nødt til at spille nogen af dem om et par gange, fordi man misser et objektiv, som var vitalt for missionen.

Overall
Alt i alt er Spartan Total Warrior et rigtigt godt platformsspil, men desværre er levetiden alt for kort. Som nævnt under holdbarhed, indeholder spillet alt for få baner, men var du til spil som Samurai Warriors, Chaos Legion eller Dynasty Warrior, så vil Spartan Total Warrior lige være spillet for dig.

Selvom de nævnte spil måske ikke lige er dig, så er det helt sikkert et kig værd, hvis du godt kan lide bunker af fjender, der allesammen skal have nogle over nakken.
Gameplay:8.0
Grafik:9.0
Online:
Holdbarhed:7.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.