Tony Hawk’s Pro Skater 1+2

Anmeldt af: Palle Havshøi-Jensen - 29. marts 2021 - kl. 19:46
Del denne artikel:
0 1

De to første i Tony Hawk’s serien udkom i kraftigt opdateret udgaver til PlayStation 4 sidste år - og nu er disse opdateringer blevet… Ja opdateret endnu engang, denne gang til PlayStation 5.

Remaken af de to første Tony Hawk’s spil udkom på PlayStation 4 i september sidste år, lige før de ny konsoller ramte markedet. Nu er en opdateret PlayStation 5 version så udkommet og det hele er lige blevet endnu skarpere, endnu smukkere og endnu hurtigere.Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 til PlayStation 5 er indholdsmæssigt fuldkommen identisk med PlayStation 4 udgaven. Derfor vil denne anmeldelse hovedsageligt fokusere på PlayStation 5 opdateringerne og hvis du vil læse den fulde anmeldelse af Tony Hawk’s Pro Skater 1+2, så kan du læse anmeldelsen af PlayStation 4 udgaven her.

Der er værd at bemærke, at hvis du allerede har PlayStation 4 udgaven, kan du ikke umiddelbart opdatere gratis til PlayStation 5 udgaven, som med så mange andre spil. Det kan du dog gøre hvis du ejer Digital Deluxe Edition udgaven, så hvis du vil opgradere til PlayStation 5 udgaven, skal du først opgradere din PlayStation 4 version til Digital Deluxe Edition og derefter kan du gratis nappe PlayStation 5 udgaven. Denne øvelse koster omkring 70 kr., men så får man også Digital Deluxe Edition goodies med oven i hatten, så selv om vi foretrækker gratis opdateringer, er det måske ikke en helt skidt deal alligevel.Du kan bruge dine gemte spil fra PlayStation 4 udgaven i denne PlayStation 5 udgave og det gøres ved at starte din PS4 version af spillet og uploade dit gemte spil, derefter at starte PS5 versionen op, og så hente dit gemte spil ned.

Da Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 udkom på PlayStation 4, var det allerede en virkelig solid remake, som opdaterede de originale spil og tog dem op på et helt nyt niveau rent teknisk. Selv om det næsten kan være svært at forestille sig at det kunne blive meget bedre, så er der skruet endnu mere op for charmen i denne PlayStation 5 udgave.Denne udgave byder på to forskellige grafikindstillinger, hvor den ene byder på native 4K ved 60 frames i sekundet, mens den anden kører ved hele 120 frames i sekundet. Det går dog som forventet ud over opløsningen, som her kører ved 1080p. Grafikken ser virkelig lækker ud i 4K og det hele står super skarpt og kører flydende og flot.

Ud over den visuelle opgradering bydes der også på en håndfuld andre PlayStation 5 opdateringer. For det første er indlæsningstiderne betydeligt hurtigere og det bliver man virkelig glad for, når man igen og igen skal genstarte en bane, fordi man ikke nåede de mål man skulle for at komme videre. Og det kommer helt sikkert til at ske mange gange - og så er man glad for, at spillet genstarter en bane på under 2 sekunder.Endelig er der 3D lyd og DualSense controlleren understøttes også. Dog er DualSense implementeringen noget overfladisk og ligesom med Crash Bandicoot 4: It’s About Time PS5 opdateringen, der også kommer fra Activision, så virker det som om at der ikke har været fokus på at gøre optimal brug af den fantastiske controller. Jo, den haptiske feedback gør hvad den skal og der er en smule modstand i de adaptive triggere, men det er også alt og man kunne godt have drømt om en lidt mere kreativ brug af controlleren i et spil som det her.

Alt i alt fungerer Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 præcis lige så godt som det gjorde på PlayStation 4, det er bare flottere, står skarpere på alle områder og det lyder også lige en tand bedre. Det er skuffende at man er tvunget til at betale for at opgradere til Digital Deluxe Edition hvis man vil opgradere til PlayStation 5 udgaven og selv om man får lidt ekstra goodies med når man opgraderer, så håber vi ikke at dette er en praksis som vinder frem alt for mange steder.Det skal dog ikke få lov til at ødelægge glæden ved denne PlayStation 5 version og det er den ultimative udgave af de to bedste skateboardspil nogensinde. Har du ikke allerede har PlayStation 4 versionen, så kommer denne PlayStation 5 version med en stor anbefaling herfra - og det gør det faktisk også, selv om du skal betale lidt for opgraderingen fra PlayStation 4 til PlayStation 5.
+ Stærkt reduceret indlæsningstider, flot grafik, stadig fremragende gameplay, de to bedste skaterspil er blevet endnu flottere
Det er ikke gratis for alle at opgradere til PlayStation 5 udgaven, lidt halvsløj DualSense implementering
Gameplay:8.5
Grafik:8.5
Online:7.0
Holdbarhed:8.0
Overall 8.5
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.