True Crime: Streets of L.A.

Anmeldt af: Dennis Haagensen - 27. december 2003 - kl. 21:59
Del denne artikel:
0 0

I hælene på spil som Liberty City og Vice City følger nu True Crime: Streets of L.A..

I hælene på spil Liberty City og Vice City følger nu True Crime: Streets of L.A.

Historien tager udgangspunkt i Nick Kang, der er politibetjent i Los Angeles. Som Nick Kang begiver man sig ud i storbyen for at bekæmpe byens bøller. Hvad enten det foregår ved tørre tæsk, kung-fu kampe eller egentlige skuddueller, er man her kommet på noget af en prøve. Alene det at finde rundt i byen, der er over 400 kvadratkilometer, er en prøvelse i sig selv. Men til gengæld er der et væld af lækre biler til din rådighed.
Med voldsom inspiration fra filmen Matrix har der sørme også sneget en lille lækker slowmotion-effekt i ind spillet. Kort fortalt går det ud på, hvis nogen ellers skulle være i tvivl om det, at man ved hjælp af en knap glider over i en slags slowmotion-verden, hvor modstanderne dør for at godt ord, og man selv på mirakuløs vis overlever.
At spillet nok mest er tiltænkt den mere skydegale del af nationen giver sig til kende ved, at der primært er gjort utrolig meget ud af effekterne under skudduellerne. Missionerne spænder vidt, men med muligheden for at springe over de mere kedelige missioner, er der vist ingen tvivl om, at skydescenerne er blevet favoriseret. Du kan dog ikke klare dig igennem bare på dit gode udseende og skydeevner, for bedst som du tror du har magten over byens gader, vender billedet 180 grader.
For bedre at kunne leve dig ind i byens undergrunds- og slumkvarter, er underlægsmusikken udelukkende hip hop musik. Af kunstnere kan blandt andet nævnes Ice Cube og Snoop Dogg. Sammen med den meget flotte og livagtige gengivelse af Los Angeles, danner det en helt specielt stemning gennem spillets forløb.

True Crime: Streets of L.A. er ikke det sværeste eller længste spil at gennemføre, og er du bare en smule rutineret i den slags spil, vil du nemt kunne hoppe igennem det på en regnvåd søndag.Gameplay:6.0
Grafik:5.0
Online:
Holdbarhed:6.0
Overall 6.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.