Urban Reign

Anmeldt af: - 10. februar 2006 - kl. 11:04
Del denne artikel:
0 0

For dem, der kan huske de gode gamle Double Dragon spil, hvor det gjaldt om at slå på tæven i store mængder, er der gode nyheder. Namco er på gaden med spillet Urban Reign, hvor strategien er: Slå hår

Mit navn er Brad; Brad Hawk. Men jeg er ingen superspion eller soldat med overmenneskelige egenskaber. Jeg er en slagsbroder af den hårde slags. Jeg kan lejes til stort set alt – bare det involverer mig, der lammetæver andre.

Jeg er blevet hyret af Shun Ying Lee, som er den kvindelige leder af den kinesiske bande, til at starte en bandekrig. Og jobbet er lige mig, for kort sagt skal jeg tæve alle, jeg støder på, uanset hvilken bande de tilhører, og uanset hvor mange de er.

Spillet, der tales om her, er Namco’s Urban Reign, som er et klassisk ”Tæv alle”-spil, som ikke kun er en god ting. Hvis du vil vide hvorfor så læs videre her.

Urban_Reign

Gameplay
Som det fremgår af indledningen, er Urban Reign et kampspil med et lille twist af roleplaying, som kommer i og med, at man efter hver mission får et antal point, som man kan fordele på forskellige angrebs- og forsvarsområder.

Man har mellem kampene et kort over de missioner, der i øjeblikket er tilgængelige, og man behøver nødvendigvis ikke at løse dem i rækkefølge. Det vil sige, at hvis man har valget mellem mission 22, 23 og 24, kan man godt løse dem i rækkefølgen 23, 24 og 22.

Kontrollen består primært af fem knapper; man løber på X, slår på O, blocker på [] og laver greb på trekanten. Dertil kommer R1, som kan bruges til at låse fast på en bestemt fjende, så man ikke behøver at tæve løs på flere forskellige fjender på en gang.

Senere hen i spillet får man også mulighed for at samle våben op og bruge dem mod sine fjender, men der er ikke den store forskel på at bruge våben og ikke at bruge våben.

I og med at det er Namco, der har lavet Urban Reign, byder spillet også på to gæster i form af Paul og Law fra Tekken. Disse to figurer kan (når man har låst op for dem) bruges i de forskellige multiplayermodes, men der er ingen synderlig forskel på dem og de ”almindelige” karakterer.

Urban_Reign

Grafik
Grafisk er Urban Reign ganske flot og ligger grafisk et sted mellem Tekken 3 og Tekken Tag Tournament.

Da spillet foregår i et meget hurtigt tempo er det vigtigt, at kamerakontrollen fungerer, og at man har et godt overblik over situationen. Dette gælder især her, fordi der ofte er 3 eller flere modstandere på skærmen, som alle skal have en ordentlig omgang prygl. Men heldigvis er kamerakontrollen, som styres med højre analog stick, lavet så godt, at man sagtens kan styre kameraet, imens man deler øretæver ud til højre og venstre.

Lyd
Lydmæssigt er der ikke så meget at sige om Urban Reign. Spillets lydeffekter består af de ”klassiske” kampspilslyde, som opstår ved slag, spark og lignende. Men derudover er der ikke andet at komme efter end den trivielle musik, som er ligeså kedelig som elevatormuzak.

Det eneste lyspunkt der er på Urban Reign’s lydspor, er det stemmeskuespil, der er i de forskellige mellemsekvenser.

Holdbarhed
Singleplayerdelen er hurtigt overstået, hvis man har heldet på sin side, da hver kamp/mission i gennemsnit tager 5 minutter. Men man kommer ofte ud for, at ens modstandere har en vis overnaturlig evne til at modstå alle dine angreb, hvorimod du tilsyneladende ikke har nogen som helst form for forsvar overfor deres angreb.

Denne unfair fordeling af kræfter skaber tit meget store irritationsmomenter, og man tager tit sig selv i at råbe bandeord af fjernsynet - det gjorde undertegnede en del!

Urban_Reign

Multiplayerdelen er nok den del, der kommer til at vinde mange hjerter. Det er nemlig muligt at spille op til fire venner enten i hold af 2 eller alle mod alle. Og der er jo ikke noget som at mødes med 3 (eller flere) venner og så bare tæve livet ud af hinanden og stadig være gode venner bagefter.

Overall
Alt i alt er Urban Reign en lidt kedelig fornøjelse. Når man har gennemført de første 20 missioner (kampe) kan man se, at man har gennemført sølle 20% af spillet, og tanken om, at der stadig er 80% tilbage af spillet med den samme meningsløse opbygning, er ikke til at holde ud.

For Urban Reign bliver meget hurtigt kedeligt. Det gør det fordi man i hver mission skal gøre det samme. Man skal smadre modstanderen, og når det er svært så smider de lige en tidsgrænse på også. Kombinerer man det med de urimelige forhold, man har i mange af kampene, mister spillet meget hurtigt al den glans, som det havde de første 5 min. Efter, man havde tændt sin PS2.
Gameplay:7.0
Grafik:8.0
Online:
Holdbarhed:5.0
Overall 6.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.