Vexx

Anmeldt af: - 7. februar 2004 - kl. 14:25
Del denne artikel:
0 0

Vexx handler om en dreng (fra verdenen Astra) der hedder Vexx. Hans verden er blevet overtaget, hans familie er blevet dræbt og hans eneste tanke er nu hvordan han skal få hævn på den onde fyrste Dark

Acclaim er ikke altid kendt for at lave de bedste spil, men alligevel har de overlevet på mange af deres populærer spiltitler såsom: Worms 3D, Dave Mirra Freestyle BMX, Forsaken, Turok, All Star baseball og mange flere.

Mange af deres spil har fået en stor fanskare og nu har Accalaim igen fået en fanskare (om ikke andet, så ihvertfald mig)
til deres spil: Vexx

Vexx handler om en dreng (fra verdenen Astra) der hedder Vexx. Hans verden er blevet overtaget, hans familie er blevet dræbt og hans eneste tanke er nu hvordan han skal få hævn på den onde fyrste Dark Yabu.
Vexx flygter efter at have set sin bedstefar (som har lært ham at slås) blive destrueret af Dark Yabu og lander ved et tilfælde i Dark Yabu's skib, hvor han gemmer alle sine ting... En af de ting han har gemt er de legendariske Astani krigs handsker. Disse handsker gør ejeren i stand til at kunne slå selv det største bæst i jorden med et enkelt slag.

Bevæbnet med disse handsker skal Vexx nu finde en måde at ødelægge Dark Yabu på.

I gamle dage var der engang et system der gjorde man kunne rejse mellem verdner via de magtfulde Shadowraith hearts (som er en slags energihjerter) placeret i en central energisøjle, der har adgang til de forskellige verdner. Jo flere Hjerter jo flere verdner (ganske enkelt ikke sandt?)

Spillet er ganske udfordrene og den enkelte spiller bestemmer selv hvor meget tid han eller hun vil bruge på de verdner der er. (Der er 9 verdner i alt, med 10 hjerter i hver) Spillet er virklig flot grafikeret og hvis man lægger mærke til de små detaljer der er, bliver spiloplevelsen uforglemmelig.

Spillet er udkommet til både Xbox, Playstation 2 og Gamecube.
Gameplay:8.0
Grafik:8.0
Online:
Holdbarhed:9.0
Overall 8.0
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne anmeldelse..
Køb spillet - og støt PSlife
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.