E3: Playstation Plus ændrer form - flere og bedre spil

Skrevet af: Hoder Jensen - 5. juni 2012 - kl. 16:00
Del denne artikel:
6 0

10 stk spil fra Instant Game Collection var ikke den eneste ændring, hele PS+ ændrer form, se det hele her.

*** Opdatering ***
Se nyeste opdatering i denne sag, da Sony ikke rigtigt kan blive enige med sig selv og ændrede detaljerne omkring det nye PSN+ for tredje gang. Vi håber den holder nu, se mere her.

Efter Sony's E3 pressekonference i går, har der været en del forvirring omkring hvad PSN+ vil tilbyde fremover. Først var det 12 spil, så var det 10 spil, men derudover et nyt bedre spil hver måned. Nu har Playstation Europe opdateret deres blog med alle detaljerne og det ser lovende ud.

PSN+ ændrer form, væk forsvinder PS one, PS2 og de mange minis, men til gengæld vil der hvert 12 uge blive sat nye spil til rådighed i "PlayStation®Plus Games Catalogue" og disse titler vil være af bedre kvalitet end vi har set før, f.eks. vil der være mange Blu-ray retail tiller imellem, som man også kan se ud fra de første ni spil de har sat til rådighed. I første omgang skifter spillene allerede efter 6 uger, så vi får mange nye spil hen over sommeren. Man vil fra i morgen af kunne hente fra "PlayStation®Plus Games Catalogue" følgende ni spil hvis man er PS+ kunde:

Chime Super Deluxe, Darksiders, inFamous 2, LittleBigPlanet 2, MotorStorm: Apocalypse, Outland, Renegade Ops, Stranger’s Wrath HD og Warhammer 40,000: Space Marine.

Ud over det, får vi også et "PlayStation®Plus Game of the Month" spil der bliver ændret hver fjerde uge, i første omgang er det Virtua Fighter 5: Final Showdown.

Playstation Europe oplyser også at de gode tilbud, samt dynamiske temaer og adgang til betaer forsætter for PSN+ kunder og selv om PS one, PS2 og minis forsvinder som en fast del, vil der kunne snige sig enkelte PS one, PS2 og minis spil ind engang imellem, hvis noget ganske specielt skulle blive tilgængeligt for PSN brugerne. Yderligere forklarer de også, at så lang tid man har nået at hente spillene imens de var tilgængelig, så har man dem så lang tid man er PSN+ kunde, præcis som før og de kan naturligvis hentes igen, hvis man sletter dem.

Men nyskabelserne stopper ikke der, opdateringen slutter af med "PlayStation®Plus Presents", som bliver et tilbud af de bedste Indie spil der findes til PSN. I første omgang bliver det titlen Retro/Grade, der vil være tilgængelig i 8 uger når det udgives her til sommer, hvor efter Sony så vil finde et nyt Indie spil som er værdig nok til at blive kaldt en "PlayStation®Plus Presents" titel.

Ud over denne ændring af PS+, er der også nye avatars og et 2års jubilæum dynmaisk tema klar. Se den fulde opdatering og forklaring om ændringen af PSN+ på Playstation Europe blog og en trailer for det nye PSN+.

Alt i alt en stor ændring af PS+, men hvad syntes i om ændringen?

Se traileren til annonceringen her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.