Om PSlife.dk

PSlife er Danmarks største community dedikeret til PlayStation konsollen. PSlife.dk så første gang dagens lys den 1. januar 2004 - oprindeligt under navnet Console.dk - og har lige siden været en populær ressource, hvor PlayStation-fans kan finde ligesindede at dele deres hobby med.


PSlife er en del af et netværk ejet af Entertainment Networks. Netværket består af en række websites primært indenfor underholdningsbranchen. Lige nu er PSlife repræsenteret med redaktioner i henholdsvis Danmark, Sverige og England. Xboxlife er et uafhængigt medie, og vores anmeldelser, nyheder og andet indhold er udarbejdet af vores skribenter. Vi har dermed intet tilhørsforhold til Microsoft som laver Xbox-konsollen, vi har dog et ganske fint samarbejde med dem.

Vi har som målsætning at give Xbox-ejere en række gode oplevelser. Hvilket blandt andet også er årsagen til at vi har afholdt en række events som går under navnet X. Vores X2 arrangement blev afholdt i Brøndby Hallen og vores X3 arrangement blev afholdt i Øksnehallen - begge arrangementerne blev afholdt i samarbejde med Slap.dk.

Ud over Xboxlife, er følgende sites også en del af vores portfolio:


Milepæle

25/12-08: PSlife.dk starter begrænset BETA-test.
31/12-08: PSlife.dk lukker for alvor dørene op.
21/09-10: PSlife.dk får nyt layout
07/01-11: Introducerer Trofæ highscorelister
07/03-11: Udvider Trofæ mulighederne
05/06-14: PSlife.dk runder 7.000 registerede brugere, bruger nummer 7.000 var KingAragorn2K13.
25/02-17: PSlife.dk får nyt design (version 4)
Følg PSlife her