Persondatapolitik

Dette er en tilføjelse til vores normale Betingelser for brugen af PSlife.dk, som på grund af ny lovgivning uddyber hvilke personlige data, vi indsamler om vores brugere, hvad vi bruger dem til, hvilke samarbejdspartnere vi udveksler disse data med, hvordan vi beskytter dem og hvilke muligheder du har for at få slettet eller berigtiget dine data.


Når du anvender PSlife.dk og vælger at registrere dig som bruger, har du mulighed for at opgive en række oplysninger, herunder brugernavn (påkrævet), e-mailadresse (påkrævet), PSNid (valgfrit), hvilken by du bor i (valgfrit) og om du vil modtage vores nyhedsbrev. Derudover registreres din IP-adresse.

I forbindelse med oprettelsen af brugeren giver du samtidig samtykke til, at vi må indsamle, opbevare og behandle disse oplysninger, samt at du er indforstået med vores generelle betingelser for brugen af PSlife.dk og ligeledes denne tilføjelse om, hvordan vi behandler dine persondata. Før brugeren endelig kan anvendes, skal der klikkes på et aktiveringslink i den tilsendte e-mail.

Efter brugeren er aktiveret, har du efterfølgende altid selv mulighed for at se og rette i de data som udgør din profil, her er der også mulighed for selv at berige din profil ved at angive yderligere oplysninger, eksempelvis kontaktoplysninger til forskellige chat-platforme, adressen til din webside og hvilke interesser du har. Med undtagelse af din e-mailadresse, IP-adresse og tilmelding til vores nyhedsbreve, er alle ovenstående oplysninger noget som vil kunne ses af andre besøgende på PSlife.dk, da disse oplysninger indgår som en naturlig del af det at være medlem af et community. Da dette community er en del af PSlifes.dk’s kerneforretning, har vi lovhjemmel til at indsamle, opbevare og behandle disse data.

Alle personoplysninger opbevares forsvarligt af PSlife.dk og er udover ovenstående ikke tilgængelige for uvedkommende. PSlife.dk sælger eller videregiver ikke dine personoplysninger til 3. part uden din godkendelse – dette kan eksempelvis ske i forbindelse med, at du har vundet en konkurrence om en fysisk præmie hos os, hvor præmien skal sendes til din adresse. Hvis lovgivning kræver det, eller hvis der foreligger en dommerkendelse, kan oplysningerne også videregives.

Som medlem kan du altid tilbagekalde dit samtykke, enten delvist ved selv at fjerne oplysningerne og tilmeldingerne til vores nyhedsbreve via ”ret profil”-menupunktet – eller fuldstændig ved at bede os om at slette din profil fra PSlife.dk. Efter sletning gemmes som udgangspunkt stadig de indlæg, som du måtte have lavet på siden, men de vil fremover blot fremgå som værende postet af en anonym bruger.

Reklamer/annoncering på PSlife.dk og i vores nyhedsbreve
Når du besøger PSlife.dk vil du se reklamer fra forskellige reklamenetværk, herunder Partner-eads og Google Adsense. Disse reklamenetværk vil som regel lægge en cookie og registrere ting som din IP-adresse og lignende for at kunne spore, at et salg/et lead kommer fra os. Vi har i forbindelse med indgåelse af samarbejde med de forskellige reklamenetværk givet dem lov til at registrere, opbevare og behandle de nævnte data i overensstemmelse med deres persondatapolitik.

For reklamer i vores nyhedsbreve vil der ikke være tracking fra 3. parts netværk med mindre at du vælger at klikke på reklamerne / linksne. Du har altid mulighed for at framelde vores nyhedsbreve - enten via "ret profil"-menuen eller direkte via frameld-linket i bunden af nyhedsbrevene.

Leverandører / databehandlere
PSlife.dk benytter følgende leverandører, som vi har databehandleraftaler med:
- Hetzner (Hosting)
- Google (Google mail, Google Analytics, Google Adsense)

Sikkerhed
Udover de IT-tekniske mekanismer som firewalls, redundant storage, remote backup og løbende sikkerhedstests, er der styret adgang til hvem der har adgang til hvad på PSlife.dk. Dette betyder eksempelvis at der kun er meget få personer, der har direkte adgang til vores servere og disse adgange er igen delt op, så der kun er adgang til det, som der er behov for.

Det betyder også, at der er rolleopdelt adgang for moderatorer og skribenter, således at de kun har adgang til de ting, som de har brug for, for at kunne udføre deres funktion.

Sikkerhedsbrud
Sikkerhed har altid været en af de ting vi har haft fokus på, og vi gør selvfølgelig hvad vi kan for at sørge for, at dine persondata ikke kommer i hænderne på uvedkommende. Med det sagt så hører man jo desværre ofte om langt større virksomheder med meget større økonomiske muligheder for implementering af sikkerhedstiltag, som alligevel har haft besøg af kriminelle som stjæler data, penge eller på anden måde forsøger at skade virksomheden. Derfor er det nødvendigt at have en plan for hvad vi gør, hvis det en dag skulle ske for vores data.

Den nye persondataforordning (også kendt som GDPR) opstiller regler for, hvad der praktisk skal gøres, hvis der skulle opstå et sikkerhedsbrud. Et sådan brud skal meddeles Datatilsynet og alle berørte brugere senest 72 efter, at vi er blevet bekendt med bruddet.

Kontaktoplysninger for dataansvarlig
Dataansvarlig for PSlife.dk er Entertainment Networks.
Kontakt: Morten Skou – skou@xboxlife.dk.

Senest opdateret: 27. maj 2018.
Følg PSlife her