Annoncering på PSlife.dk

PSlife.dk er Danmarks største community dedikeret til PlayStation konsollerne. PSlife.dk så første gang dagens lys den 1. januar 2004 - oprindeligt under navnet Console.dk - og har lige siden været en populær ressource, hvor PlayStation-fans kan finde ligesindede at dele deres hobby med.


PSlife er en del af et netværk ejet af Entertainment Networks. Netværket består af en række websites primært indenfor underholdningsbranchen.

Ud over PSlife, er følgende sites også en del af vores portfolio:


Annonceringsmuligheder

Annoncering på PSlife.dk er meget rammende. De fleste besøgende er mænd i alderen 15-45 år. De er alle interesserede i PlayStation.

Vi tilbyder mange forskellige muligheder for annoncering. De mest brugte er vores standard-bannere, men vi har også haft god sucess med andre annonceringstyper. Eksempler på alternative annonceringsmuligheder kan være vores "Ugens spil" og infoboksen som findes i et fokusområde i alle vores nyheder. Vi har også god erfaring med site-takeovers.

Sidder I med en ide til alternativ annoncering, som i godt kunne tænke jer at afprøve, så er vi også meget villige til dette. Eneste krav er, at det ikke går ud over brugernes oplevelse når de besøger siden.

Standard Bannerstørrelser

Nye størrelser fra 19/9-2010:
930x180 - Toppen af alle sider.
300x250 - Højreside af alle sider, dog ikke forum.
300x600 - Højreside af alle sider, dog ikke forum.

Andre størrelser:
728x90 - Alle sider i toppen, istedet for 930x180 banneret

Banner specifikationer

Vægt: Vægt på bannere inklusive flashbannere er max 35kb - vi tillader ikke auto-start lyd på bannere.

Omfang

Det er naturligvis muligt at kombinere en kampagne så den inddrager de andre sider i vores netværk.

Bemærk at vi ikke anvender nogen form for 'refresh' eller 'auto reload' af bannere - de skifter kun når brugeren skifter til en ny side.

Kontakt os

Lyder ovenstående interessant og vil du høre mere omkring annoncering hos os, så kan du kontakte os på info@pslife.dk.