Everybody's Golf hands on

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 29. maj 2017 - kl. 10:15
Del denne artikel:
0 4
Vi har spillet det kommende Everybody’s Golf til PlayStation 4, her er vores første indtryk af det nyeste spil i den klassiske golfserie til PlayStation.

Den klassiske golf-serie Everybody’s Golf er på vej til PlayStation 4 og er nu i lukket beta, som vi har haft mulighed for at prøve. I den nye udgave af spillet, er der gennemgående langt mere fokus på det sociale aspekt af golf-sporten, med flere online spilmuligheder og det er netop online delen, vi har spillet hen over weekenden.

PSlife Share!

PSlife Share!

Modsat de tidligere spil i serien, vil man ikke åbne op for nye golfspillere undervejs - Everybody’s Golf til PlayStation 4 indeholder nemlig en ganske robust karakter-editor, hvor man kan ændre på alt fra kropsform, frisure, øjne og øjenbryn til næse, mund, øre, tøj, tilbehør, animationer og meget meget andet. Man laver altså sin egen spiller, som så vil blive opgraderet i løbet af spillet, så længe man imponerer på golfbanen for eksempel med gode puts og lange drives.

Som sagt var det kun en lille portion af online delen af spillet der var tilgængelig, mens spilmuligheder som Challenge Mode, Solo Stroke og VS Rival Matching ikke var aktive. Everybody’s Golf kan bedst betegnes som et open-world golfspil - selv om det måske nok er at spænde buen lidt, men som en sjov lille feature, skal man selv transportere sig fra det ene hul og til det andet - og ja, man kan køre i golfbiler. Man kan også gå på opdagelse i omgivelserne, finde gemte ting på greens og man kan endda deltage i fiskekonkurrencer hvis man skulle have lyst til det.

PSlife Share!

PSlife Share!

Man er på golfbanen sammen med masser af andre spillere, som render rundt og gør hvad sådan nogle golfspillere nu engang gør på en golfbane. Nogen spiller golf, nogen står og kommunikere med hinanden mens andre går på opdagelse efter mønter og andre gemte ting på banen eller bare tosser rundt og hopper i søerne. Det er heldigvis lavet sådan, at nok kan man se de andre spillere, men de genere ikke ens golfspil, hvis man bare gerne vil have ro til at spille.

En ganske underholdende spilmulighed vi prøvede var Turf War. Her bliver spillerne delt op i to hold, et rødt og et blåt og de skal nu spille mod hinanden. Deltagerne fra de to hold, kan løbe rundt på banen og tage hullerne i den rækkefølge de ønsker og det hold med flest point på et givent hul, dominerer hullet og når tiden løber ud, vinder det hold, som har vundet flest huller. Det er en smule kaotisk, men også ganske sjovt, da man kan se hvilke huller de to hold dominerer og hvor mange point de hver har på dem, så man løber rundt og tager de huller, hvor ens hold er i underskud af points.

PSlife Share!

PSlife Share!

Men vigtigst af alt er jo, hvordan spillet er som et golfspil - og her skuffer Everybody’s Golf jo sjældent og det gør denne nye version heller ikke. Der er en simpel 3-klik skudmekanik og det er uhyre nemt at af gå til og kører flydende og fint. Hele stilen er meget japanske og det kan måske være et lille turn-off for nogen, men det skal man se igennem fingre med, for nedenunder den megen fjolleri med golfbiler, fiskekonkurrencer og piger med meget skingre stemmer, ligger der et ganske habilt golfspil.

Everybody’s Golf ser lovende ud og det skal nok gå hen og blive et ganske fint golfspil, denne gang med stor fokus på multiplayer og det sociale aspekt af golfspillet. Vi forventer at der vil være masser af konkurrencer, ugentlige og månedlige udfordringer og lignende inde i spillet, som man løbende kan deltage i og måle sig med ens venner i.

Everybody’s Golf udkommer til PlayStation 4 den 30. august.


Log ind og stem
4
Der er 4 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.