3. advent konkurrence: Vind en PlayStation Classic

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 16. december 2018 - kl. 08:50
Del denne artikel:
5 13

Så er det blevet 3. advent og i vores nye adventskonkurrence kan du vinde en PlayStation Classic. Deltag i konkurrencen her.

Julen nærmer sig med hastige skridt og nu skyder vi vores 3. advent konkurrence i gang.

Denne gang har du mulighed for at vinde:
PlayStation Classic

Med PlayStation Classic får du 20 pre-installeret PlayStation klassikere på en miniudgave af den originale PlayStation, som er omkring halvt så stor som originalen - faktisk kun en lille smule større end en pakke Kærgården. Den lille PlayStation kommer med to controllere med ledning, et HDMI-kabel til tilslutning til dit TV samt et virtuelt hukommelseskort.

Blandt de 20 spil kan vi nævne Destruction Derby, Final Fantasy VII, Grand Theft Auto, Metal Gear Solid, Oddworld: Abe's Oddysee, Rayman, Resident Evil Director's Cut, Ridge Racer Type 4, Syphon Filter og ikke mindst Tekken 3.

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen om en PlayStation Classic, er at svare på et enkelt spørgsmål og blandt alle rigtige besvarelser, trækker vi en vinder. For at deltage, skal du være registreret bruger på PSlife.dk.

Hvornår udkom den originale PlayStation?

1) 1992
2) 1994
3) 1996

Få hjælp til spørgsmålet her

Dit svar skal sendes i en privat besked, (som du kan gøre her) og i emnefeltet skriver du ”3. advent”. Sidste chance for at sende os dit svar, er på fredag den 21. december kl. 20.00. Vinderen bliver annonceret her på sitet kort efter og vinderen vil også blive kontaktet via en privat besked.

Kun registrerede brugere på PSlife.dk kan deltage i konkurrencen.

Ødelægger man konkurrencen for andre ved at skrive det rigtige svar i kommentarfeltet, er man automatisk udelukket fra konkurrencen.


PSlife Share!
Log ind og stem
13
Der er 13 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her