About a Blob lander på Playstation store i morgen

Skrevet af: Jakob Kofod - 8. februar 2011 - kl. 22:44
Del denne artikel:
2 0

I morgen når Playstation store opdateres bliver det med tilføjelsen af en ny platform titel til samlingen.

About a Blob er første titel fra det canadiske hold Drinkbox Studios, de beskriver selv spillet som et platform spil med puzzle elementer, hvor det kort og godt handler om at få sin blob til at vokse sig større og større for at man til sidst vil kunne indtage hele verden.

I spillet styrer man sin blob, der mest af alt ligner en stor klump slim, igennem forskellige levels hvor man i bedste platform stil skal hoppe rundt og slås med bosser.
I starten af spillet vil ens blob være på størrelse med en glaskugle og kun have ganske få evner som at spytte ting ud som den har spist. Efterhånden som man gør fremskridt i spillet og spiser flere og flere ting vokser ens blob hvilket gør det muligt at spise større ting og derudover udvikle andre evner som f.eks. at kunne gøre brug af magnetisme og elektricitet.

Spillet lander på Playstation Store i morgen hvor du vil have mulighed for at erobre verden sammen med din blob, prisen på spillet er endnu ukendt, men mon ikke det lander i priskategorien 75,-
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.