Assassin's Creed: Chronicles annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 2. april 2015 - kl. 00:33
Del denne artikel:
4 0

Assassin's Creed: Chronicles var oprindeligt en del af season pass til Unity, men nu er det blevet til 3 seperate spil.

Assassin's Creed: Chronicles blev oprindeligt annonceret som en del af season pass til Assassin's Creed: Unity, med Assassin's Creed: Chronicles China, men nu har Ubisoft udvidet Assassin's Creed: Chronicles til at indeholde afsnit fra Rusland og Indien også. Afsnittet fra Kina forgår i 1500-tallet, hvor anden episode udspiller i Indien omkring år 1840 og tredje, samt sidste afsnit udspiller sig i Rusland i år 1918 efter den russiske revolution.

Assassin's Creed: Chronicles er en 2,5D platformer og ser ud til at blive et frisk pust til Assassin's Creed serien, som efterhånden er ved at tabe pusten med årlige udgivelser af action-adventure spillet. Assassin's Creed: Chronicles bliver dog ikke udviklet af Ubisoft selv, men primært af Climax Studios, dog med hjælp fra Ubisoft Montreal som sørger for historien i de tre Assassin's Creed: Chronicles passer ind i Assassin's Creed: Chronicles universet og fuld integration med Uplay og Assassin's Creed Initiates.

PSlife Share!

Assassin's Creed: Chronicles China udkommer den 22 april til PC, Xbox One og PlayStation 4, men desværre ikke til PlayStation Vita, som ellers havde været en perfekt platform for denne type Assassin's Creed spil. Prisen bliver 75 kr. for Assassin's Creed: Chronicles China, men pt. kendes det ikke hvad prisen bliver for de efterfølgende afsnit eller om man kan købe alle 3 i en pakke, men vi har dog fået en ny annoncerings trailer for alle tre Assassin's Creed: Chronicles spil.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her