”Assassin's Creed formentlig på PlayStation 3 de næste år”

Skrevet af: Tobias Thybo - 30. marts 2014 - kl. 14:37
Del denne artikel:
6 0

Ubisoft har tænkt sig at blive ved med at levere nye spil i Assassin's Creed-serien, så længe behovet er der. Den forhenværende konsolgeneration bliver stadig tilgodeset.

Sidste års Assassin's Creed IV: Blag Flag var seriens debut på de nye konsoller. Allerede nu har man annonceret Assassin's Creed: Unity til PlayStation 4 og Xbox One, mens rygterne går om et projekt, der bærer undertitlen Comet, der skulle komme til de ældre konsoller. Hos Ubisoft er man under alle omstændigheder klar til at holde fast i de fans, der ikke har taget springet til de nye konsoller:

”Vi kommer til at have spil til PlayStation 3 og Xbox 360 i år og formentlig årene efter.”, siger Ubisofts vicepræsident for Creative-afdelingen, Lionel Raynaud, til Edge.

Assassin's Creed er en af de mest succerige serier i de senere år, og ifølge Lionel Raynaud er der ingen grund til at frygte, at navnet går i sig selv lige foreløbigt. :

”Vi er i stand til at tilbyde folk et nyt Assassin's Creed hvert år, fordi de vil have Assassin's Creed hvert år. Så længe det er tilfældet, ville det være dumt af os ikke at opfylde dette behov, men det presser os til at lave noget, der aldrig skuffer.”

Raynaud siger også, at de nye Assassin's Creed-titler både skal stå for seriens gamle værdier og tilføje noget helt nyt. På PlayStation 4 og Xbox One er han især begejstret for mulighederne inden for online-forbindelse.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her