Assassin's Creed: Rogue annonceret

Skrevet af: Jesper Thuesen - 5. august 2014 - kl. 20:03
Del denne artikel:
3 0

Så blev det officielt. Årets Assassin's Creed udgivelse til PlayStation 3 og Xbox 360 er annonceret og har fået navnet Rogue.

D. 11. november 2014 udvides Assassin's Creed universet med endnu en udgivelse kaldet Rogue. Rogue bliver det PlayStation 3 og Xbox 360 eksklusive Assassin's Creed spil, mens Unity udgives til PlayStation 4 og Xbox One.

Alt imens Unity revolutionerer serien med co-op, så byder Rogue ligeledes på lidt af en revolution indenfor Assassin's Creed serien. I Rogue spiller man nemlig ikke som snigmorder, men istedet en nyslået tempelridder, der som eks-snigmorder har fået til opgave, at jage og nedslagte sine gamle logekammerater.

Spillet foregår i det 18. århundrede under Syvårskrigen og vil primært foregå i Nordamerika, men man vil ligeledes kunne udforske andre områder.

Ubisoft fortæller endvidere, at man i Assassin's Creed: Rogue igen vil kunne udkæmpe flådekampe, som det har været tilfældet i Assassin's Creed III og IV.

Afslutningsvist fortæller GameInformer, at Assassin's Creed: Rogue bliver det sidste spil i serien på PlayStation 3 og Xbox 360, så det er altså nu at man skal tage en forhåbentlig værdig afsked med serien, der debuterede i 2007 på selvsamme konsoller.

Se annonceringstraileren her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.