Assassin's Creed: Syndicate annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 12. maj 2015 - kl. 20:47
Del denne artikel:
1 0

Et nyt Assassin's Creed rammer PlayStation 4 til efteråret og denne gang befinder vi os i London hvor man kommer til at spille som tvillingerne Jacob og Evie.

For et par timer siden annoncerede Ubisoft det næste spil i Assassin's Creed serien under navnet Assassin's Creed: Syndicate, hvilker der kom en annoncerings video ud af, som kan ses her. Mange havde måske regnet med at Ubisoft vil gå væk fra de årlige udgivelser af Assassin's Creed efter fadæsen med Assassin's Creed: Unity, men Ubisoft holder fast i kursen og Assassin's Creed 2016... Syndicate udkommer 23 oktober til Xbox One og PlayStation 4, samt til PC senere på året.

I Assassin's Creed: Syndicate som forgår i London følger man de 2 tvillinger Jacob Frye og Evie Frye, i året 1868, så et forholdsvis moderne Assassin's Creed spil kan man se frem til. Dette afspejler sig da også i spillet, hvor der er tilføjet moderne gadgets, som f.eks. zip-wire, lidt i stil med hvad man har set i Batman spillene. Og nu hvor vi nævner Batman spillene, så ser det også ud til at kampstilen for den ene tvilling Jacob, ligger sig meget op af det man har set i Batman spillene, med en rå og brutal stil, der ikke er bange for slåskamp. Den kvindelige modpart, Jacobs tvillingesøster Evie er mere en traditionel snigmorder og bruger stealth til at nedlægge sine ofre.

PSlife Share!

Ganske interessant så er Assassin's Creed: Syndicate ikke udviklet af Ubisoft Montreal, der ellers normalt har stået for Assassin's Creed spillene, men af deres kollegaer hos Ubisoft Quebec. Ubisoft Quebec har dog arbejdet på utallige Assassin's Creed spil igennem tiderne, men kun som hjælp til f.eks. Ubisoft Montreal, men nu får de så chancen. Forhåbentligt er Ubisoft Quebec opgaven voksen, da man må forvente at der vil være meget opmærksomhed på stabiliteten af Assassin's Creed: Syndicate, oven på de mange problemer med Assassin's Creed: Unity og Syndicate ser ud til at bruge samme spil motor som Unity brugte.

Ubisoft Quebec får dog måske lidt hjælp, da rygterne går op at Assassin's Creed: Syndicate ikke indeholder nogle co-op eller multiplayer, samt der bliver skruet ned for online integration med Uplay, som gav mange problemer med Unity. Vi må forvente at Ubisoft fremviser meget mere om Assassin's Creed: Syndicate til årets E3, som afholdes om et par måneder og indtil det sker, kan man nyde denne gameplay trailer fra spillet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her