Assetto Corsa Competizione annonceret til PS4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 12. marts 2020 - kl. 17:01
Del denne artikel:
0 0

Den hardcore racing simulator Assetto Corsa fortsætter på PlayStation 4 og Xbox One med Competizione udgaven, som udkommer til sommer.

I vores anmeldelse af Assetto Corsa Ultimate Edition, skrev vi “Det er det oplagte spil til hardcore spilentusiaster og et meget svært spil, som belønner dedikation og masser af tålmodighed, for der bliver på ingen måde givet ved dørene”. Hvis det lyder som noget for dig, vil du blive glad for at høre, at Assetto Corsa Competizione er blevet annonceret til PlayStation 4.

Assetto Corsa Competizione udkommer til PlayStation 4 og Xbox den 23. juni og hvis man forudbestiller, vil man få udvidelsespakken Intercontinental GT Pack med i købet. Ønsker man ikke at forudbestille, kan denne udvidelsespakke købes alene senere på året.

Assetto Corsa Competizione fortsætter den hardcore linje som forgængeren lagde og man vil kunne deltage i blandt andet GT3 mesterskabet og et 24 timers løb på Spa. Intercontinental GT Pack udvidelsen indeholde fire ikoniske baner; Kyalami Grand Prix Circuit i Sydafrika, Suzuka banen i Japan, Laguna Seca i USA og Mount Panorama Circuit i Australien. Pakken indeholder desuden 45 nye bemalinger til bilerne, 30 nye team, 50 nye kørere og nye gamemodes.

Se annonceringstraileren til Assetto Corsa Competizione nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her