Battlefield 1 annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 7. maj 2016 - kl. 11:02
Del denne artikel:
2 0

Det blev ikke til nogle Battlefield 5, fordi DICE vælger at gå tilbage til 1. verdenskrig og derfor hedder det næste spil i serien Battlefield 1.

Rygterne var sande, det næste Battlefield spil kommer til at forgår under 1. verdenskrig, hvilket blev afsløret i går af udvikleren DICE og Electronic Arts. Lidt overraskende er navnet dog, som bliver Battlefield 1, men ellers skal DICE have ros herfra for at vælge en tidsperiode som vi ikke har set lang tid i skydespil og ikke går efter samme opskrift vi har set de sidste fem år.

Battlefield 1 udkommer til PC, Xbox One og PlayStation 4 den 21 oktober i år, men hvis man køber Early Enlister Deluxe Edition så får man 18 oktober og ud over det, så er der også tidlig adgang med EA Access, der dog kun findes til PC og Xbox One, lige for at gøre en udgivelsesdato mest mulig kompliceret. Der kommer også en åben beta på et tidspunkt, igen for EA Access og hvis man er medlem af Battlefield Insider.

PSlife Share!

Battlefield 1 kommer til at indeholde vigtige lokationer fra 1. verdenskrig, bl.a. vestfronten i Europa med skyttegravene, den arabiske ørken, de italienske alper og flere pt. ikke afsløret lokationer. Men ellers bliver Battlefield 1 med support for 64 spillere i Multiplayer, forskellige klasser af soldater som man kender fra Battlefield serien og naturligvis våben fra den periode, bl.a. flammekaster, sennep gas og zeppelins, for at nævne nogle af lidt mere eksotiske tilføjelser.

Ud over afsløringen af selve spillet, fik vi også en ganske lækker trailer, der fremviser hvor flot spillet bliver, nogle af de nye våben og lokationer. Se den nye trailer her.

PSlife Share!

Har DICE valgt det rigtige, ved at gå tilbage til 1. verdenskrig og hvad med navnet, er det genialt eller dumt? Og hvad med Call of Duty 2016, får det problemer imod Battlefield 1 eller er det to alt for forskellige spil til at direkte kunne sammenlignes.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her