Blacklight: Retribution forlader beta-stadie

Skrevet af: Jesper Thuesen - 24. juni 2014 - kl. 10:45
Del denne artikel:
3 0

Free to play spillet Blacklight: Retribution forlader nu beta-stadiet og dette bliver fejret med gaver til PlayStation Plus abonnenter.

Zombie Studios har annonceret, at Blacklight: Retribution nu er klar til at forlade spillets beta-stadie og dermed udgives i sin fulde form.

Dette fejres blandt andet med en PlayStation Plus Starter Pack, som blandt andet indeholder våben, en revival injector samt 250 zCoins at muntre sig med. Pakken er ikke tilgængelig endnu men vil blive det i "nær fremtid".

Samtidigt betyder overgangen også, at der er noget at muntre sig med for trofæ-jægerne. Hele 20 nye trofæer kan du forsøge at hente, og Zombie Studios fortæller, at trofælisten løbende vil blive udbygget.

Zombie Studios fortæller, at alle de zCoins spillere har købt i beta-perioden vil blive refunderet, mens statistikker naturligvis følger med spilleren fra betaen og over i det fulde spil.

Det skal dog nævnes at nyheden er fra den amerikanske PlayStation Blog og der kan dermed være forsinkelse i forhold til overgangen i Europa.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her