Counter-Strike: Global Offensive har fået udgivelsesdato

Skrevet af: Morten Rask - 18. juni 2012 - kl. 20:51
Del denne artikel:
9 0

Go go go! På med skihuen, og frem med kniven for at komme hurtigst frem til målet. Counter-Strike: Global Offensive udkommer til Playstation 3 d. 22. august.

Man føler sig gammel ved tanken om at det allerede er 12 år siden at Counter-Strike så dagens lys, og der allerede er et fjerde spil på vej i serien, denne gang til konsol.

Valve har bekræftet at Counter-Strike: Global Offensive udkommer d. 22. august til Playstation 3 via Playstation Network, til en pris i området af 75-100 kr.

Spillet vil indeholde de klassiske 8 klassiske baner, 8 nye baner, nye karakterer, nye våben, samt nye spil-typer og leaderboards. Eksklusivt på Playstation 3 bliver det muligt at vælge tre forskellige måder at spille spillet på. Enten med Dual-Shock 3 controller, Playstation Move, eller keyboard og mus.

"Counter-Strike overraskede spil-industrien da det virkede usandsynligt af et mod skulle blive det mest spillede online PC action spil i verdenen, næsten med det samme efter dets udgivelse i August 1999." udtaler Doug Lombardi fra Valve. "I de sidste 12 år, har det fortsat været et af de mest spillede spil i verdenen, hovedattraktionen i konkurrenceprægede gaming-turneringer og har solgt over 25 millioner eksemplarer på verdensplan i gennem franchiset. CS: GO lover at udvide CS' pris-vindende gameplay og levere det til gamere på PC, Mac og konsoller."

Der var førhen annonceret cross-play mellem PC/Mac og Playstation 3, ligesom Portal 2 modtog ved dets udgivelse, men desværre valgte Valve at trække den funktion tilbage for at fokusere 100% på resten af spillet. Det er dog muligt at de vil bringe funktionen ind i spillet senere hen, især hvis der er nok forbrugere der ønsker det i gennem deres brugerundersøgelse.

Som sagt udkommer spillet d. 22. august på Playstation Store, og vil koste i omegnen af 75-100 kr.

Fire in the hole!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.