Dakar 18 annonceret til PlayStation 4

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 13. januar 2018 - kl. 10:28
Del denne artikel:
1 0

Bigmoon Entertainment og Deep Silver har annonceret Dakar 18 til PlayStation 4, en open-world off-road racer baseret på verdens største rallyløb. Info og annonceringstrailer her.

.I øjeblikket finder verdens største rallyløb, Dakar rallyet sted i Peru, Bolivia og Argentina - et rallyløb for både motorcykler, biler, lastbiler og ATV’er. Den skarpe læser vil nok spørge, om Dakar ikke ligger i Afrika og jo det gør det - for da løbet blev kørt første gang tilbage i 1978, gik ruten fra Paris til Dakar, hovestaden i Senegal.

I 2009 blev løbet dog flyttet til Sydamerika, da det var blevet for farligt at sende kørerne igennem de forskellige urolige afrikanske lande og der har løbet været placeret lige siden.

Nu har Bigmoon Entertainment og Deep Silver annonceret off-road raceren Dakar 18 til PlayStation 4, Xbox One og PC. Her kan man køre på både motorcykler og ATV’er eller i lastbiler eller biler - og da det er det officielle Dakar-spil, er alle de officielle teams og kørere med i spillet.

Det interessante er, at i et løb som Dakar, er navigation en meget større del af løbet, end et normalt rally, så det bliver spændende at se, hvordan Bigmoon håndtere denne del af løbet.

Dakar 18 udkommer i løbet af 2018 - se annonceringstraileren nedenfor.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her