E3: Hideo Kojima afslører sit nye spil til PlayStation 4

Skrevet af: Hoder Jensen - 14. juni 2016 - kl. 13:32
Del denne artikel:
2 0

Den ikoniske Metal Gear skaber Hideo Kojima arbejder sammen med Sony om et nyt spil eksklusivt til PlayStation 4. Vi har nu fået det første kig på Death Stranding.

Tilbage i december afslørede Sony at de havde indgået et samarbejde med Hideo Kojima og hans nye firma Kojima Productions, som igennem 2015 havde været igennem en hård periode med Konami og udgivelsen af Metal Gear Solid V.

Hos Sony ville Hideo Kojima få tid og ro til at lave hans nye spil med meget frie tøjler, noget som traditionelt har betydet fantastiske spil fra den dygtige udvikler. Resultatet af dette så vi i nat med det første kig på hans nyeste spil Death Stranding, med en 3 minutter lang teaser video.

PSlife Share!

Videoen afslører dog ikke meget om selve spillet, ud over at Norman Reedus, kendt fra hans rolle i The Walking Dead spiller en hovedrolle i spillet. Det er dog også klassisk Hideo Kojima stil, at trailers for hans spil stiller flere spørgsmål end de besvarer, men spændende ser det ud, dog må man ikke forvente at se selve spillet snart, det er nærmere nok tættere på en udgivelse i slutningen af 2017.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her