E3: Mere info om Bioware's Anthem

Skrevet af: Hoder Jensen - 12. juni 2017 - kl. 19:58
Del denne artikel:
1 2

Vi har fået en lang flot gameplay trailer fra Bioware's nye RPG skydespil Anthem, men også mere information om spillet som udkommer næste år.

Anthem Blev først afsløret på EA's E3 konference i lørdags og så fremvist i går på Xbox E3 konferencen, hvor vi samtidigt fik en lang gameplay tailer, der naturligvis også udkommer til PlayStation 4 i efteråret 2018.

Anthem bliver et RPG open-world skydespil, men det kommer også til at byde på online co-op, med support for op til 4 spillere, i stil med Destiny, så det et svært men spændende område som Bioware bevæger sig ind på.

Det hele ser ud til at forgå i en farlig verden post apokalyptisk verden, hvilket sådan spil jo som ofte gør, men heldigvis har man adgang til exosuits med jetpacks kaldet Javelin. Javelins er en metal-dragt der gør man har lidt bedre chancer mod store slimede monstre og aggressive robotter. Bioware har afsløret at de de har Javelin dragter, findes i forskellige opsætninger og man kan eje flere, så man er ikke læst fast til en type klasse, samt de kan tilpasses.

Opskriften ligner meget hvad man har set i f.eks. Destiny, med forskellige missioner spredt ud over den åben verden og fjender som taber våben og udstyr når nedlagt, men det ser bestemt lovende ud, også selv om opskriften er set før.

Se den flotte nye lange gameplay trailer, hvor vi får et fint indblik i Anthems verden, samt gameplay med Javelin dragterne og fjenderne man støder på i Anthem.
Log ind og stem
2
Der er 2 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her