E3: Prey reboot annonceret

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. juni 2016 - kl. 09:45
Del denne artikel:
2 0

Prey 2 var blevet lagt i graven af Bethesda, men tilgengæld er Prey tilbage som et nyt spil og tak for det.

Det originale Prey var et glimrende skydespil fra 2006, som fik ekstra opmærksomhed for brug af portaler som man kunne rejse og skyde igennem, samt kreativ brug af tyngdekraft, hvor man kunne gå på loftet. Dette lyder måske ikke specielt avanceret i dag, men i 2006 var det meget unikt og spillet blev også en pæn succes, både blandt kritiker og i spilbutikkerne.

Siden det første Prey spil, har der været snak om en efterfølger og i 2011 blev Prey 2 da også annonceret af Bethesda. Men de efterfølgende år var der meget stille om Prey 2 og hurtigt svirrede rygterne at Prey 2 var lagt i graven. Dette blev bekræftet af Bethesda i 2014, men de sagde også samtidigt at Prey vil vende tilbage i en eller anden form.

Denne form blev afsløret i nat til Bethesda's E3 konference, hvor vi har fået et kig på ikke Prey 2, men bare Prey, dvs. at spillet er fået sig et reboot og tæt på at være et helt nyt spil. Det er Dishonered udvikleren Arkane Studios som står bag det nye Prey og hvis man skal dømme ud fra annoncerings traileren, ser det meget lovende ud.

PSlife Share!

Det nye Prey omhandler Morgan Yu der vågner op på rumstationen Talus 1, som er overløbet af slimede rumvæsner. Men det er ikke bare et spørgsmål om at skyde rumvæsner, spillet indeholder også tydeligt et psykologisk aspekt og minder ud fra traileren en del om Dead Space spillene, hvilket bestemt ikke er dårligt.

Det nye Prey udkommer i 2017.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her