E3: South Park: The Fractured but Whole udkommer til jul

Skrevet af: Hoder Jensen - 13. juni 2016 - kl. 22:53
Del denne artikel:
5 0

Så er der snart tid til at lege igen med South Park figurerne i en RPG verden bygget over den humoristike serie. Se også den nyeste trailer fra spillet her.

South Park: The Fractured but Whole blev annonceret ved E3 i 2015 som en opfølger på det fænomenale South Part: Stick of Truth. Siden annonceringen har der dog været lidt stille omkring South Park RPG spillet, men for kort tiden siden har vi både fået en ny herlig trailer og en udgivelsdato.

South Park: The Fractured but Whole udkommer den 6 december til PC, Xbox One og PlayStation 4. I det nye spil spiller man denne gang som superhelte og som i en kendt superhelte film, er der oprør blandt superheltene, så den simple leg bliver hurtigt dødsensalvorlig, som altid når Cartman er indblandet.

PSlife Share!

Til sidst er det værd at bemærke, at hvis man forudbestiller South Park: The Fractured but Whole, så får man en gratis udgave af det første spil South Park: The Stick of Truth med, også til PlayStation 4.

Som man kan se fra overstående billede, er der naturligvis blev plads til en Collectors Edition af spillet, der bl.a. indeholder en Cartman figur.Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her