E3.19 - Star Wars Jedi: Fallen Order gameplay fremvist

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. juni 2019 - kl. 00:22
Del denne artikel:
0 1

Repawn Entertainment's nye Star Wars spil, der udkommer til november, har vi fået en lang gameplay gennemgang af på EA's Play show. Vi har detaljerne og videoen klar.

For et par måneder siden blev det afsløret at Star Wars Jedi: Fallen Order udkommer 15 november og det bliver en singplayer action spil, hvor man spiller som en ung jedi. I dag har vi fået flere detaljer om det nye spil, der ser meget lovende ud.

Den unge jedi hedder Cal Kestis, som gemmer sig fra empireet efter nedslagtningen af jedi's i episode 3 af Star Wars, kendt som ordre 66. Vi har ikke fået så mange andre afsløringer af historien, ud over at Cal er på opdagelse igennem galaksen. I gameplay videoen, får vi dog at se hvordan mange af spillets mekanismer virker, bl.a. at ud over at Cal naturligvis har et lyssværd, så kan han også kontroller den ikoniske kraft i Star Wars universet, kendt bedre som "the force". Det er også tydeligt at der er en form for RPG element i spillet, da man tjener skillpoints undervejs, noget som udviklerne har bekræftet kan bruges til at låse op for ny brug af kræften.
PSlife Share!
Som man kan se fra gameplay videoen, så virker det til at være et mix af Titanfall, Uncharted, lidt souls spil og naturligvis en masse Star Wars. Det mangler lidt polering, noget som de dog 5 måneder til endnu, men ellers ser Star Wars Jedi: Fallen Order lovende ud.

Vi skulle få endnu flere detaljer Microsoft's E3 konference, som er søndag kl. 22.
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.