EA annoncerer yderligere ændringer i Ultimate Team

Skrevet af: Jesper Thuesen - 16. september 2014 - kl. 15:35
Del denne artikel:
2 0

Kampen mod folk, der forsøger at profitere på EA's populære Ultimate Team koncept er større end nogensinde før.

Allerede for en måneds tid siden fortalte EA i et åbent brev til FIFA-spillerne, at man i år agter at tage kampen op mod de såkaldte coinsellers og coinbuyers, folk der veksler rigtige penge til virtuel valuta i Ultimate Team eller vice versa.

Blandt andet fortalte EA, at man, hvis man køber Ultimate Team valuta først vil få en advarsel, mens man ved gentagne køb vil få spærret sin EA-konto, mens man får et direkte rødt kort, såfremt man forsøger at sælge sin Ultimate Team valuta for rigtige penge.

Nu har EA løftet sløret for yderligere tiltag mod coinselling. En feature, der har været tilgængelig i Ultimate Team i mange år, er nemlig blevet fjernet. Det drejer sig om transfer-offer muligheden, hvor man tidligere har haft muligheden for at byde på en auktion med byttetilbud, eksempelvis spillere, trøjer, stadions med mere.

Denne funktion har dog været brugt til at veksle onlinevaluta til rigtige penge mellem forhandlere og kunder, og derfor har EA besluttet sig for at lukke ned herfor.

Endvidere har EA begrænset muligheden for at byde på spillere til 50 bud af gangen, således at det nu stort set er umuligt for enkeltpersoner at prisfixe spillere.

Afslutningsvist har EA kørt forsøg med den såkaldte Ultimate Team Web App, hvor personer der har været særdeles aktive indenfor en kort periode, er blevet bedt om at svare på et sikkerhedsspørgsmål.

Ultimate Team bliver tilgængeligt for tidligere Ultimate Team-spillere via web appen, der åbner imorgen.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her