Electronic Arts sikrer sig rettighederne til Star Wars-spil

Skrevet af: Morten Rask - 7. maj 2013 - kl. 01:08
Del denne artikel:
9 0

Efter LucasArts lukkede, og Disney opkøbte rettighederne til Star Wars franchiset, har det været uvist hvad der ville ske med fremtidige spil til franchiset – indtil nu.

Walt Disney har i dag annonceret, at de eksklusive rettigheder til at udvikle og udgive nye spil i Star Wars universet, er blevet solgt til Electronic Arts.

Kontrakten i mellem de to parter beretter, at Electronic Arts vil udvikle og udgive Star Wars titler til kernemålgruppen, på tværs af adskillige platforme og de mest populære genrer, imens at Disney beholder rettighederne til spil på mobil og tablet.

Direktøren for EA Labels, Frank Gibeau, havde følgende at sige til annonceringen af opkøbet:

"Enhver udvikler drømmer om at skabe spil til Star Wars universet. Tre af vores bedste udvikler-studier vil opfylde den drøm, og skabe episke eventyr til Star Wars fans. DICE og Visceral vil producere nye spil, sideløbende med at BioWare holdet fortsat udvider Star Wars franchiset (The Old Republic). De nye oplevelser vi skaber, låner måske indhold fra filmene, men spillene vil være fuldkommen originale, med nye helt nye historier og gameplay.”

Electronic Arts har endnu ikke meldt ud, hvilke Star Wars spil der er på vej.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.