En uges dobbelt XP i Battlefield 4

Skrevet af: Tobias Thybo - 23. november 2013 - kl. 18:12
Del denne artikel:
6 0

DICE undskylder for børnesygdommene i Battlefield 4 og giver fra 28. november til 5. december dobbelt så mange point i multiplayer samt et gratis våbensigte.

Med udgivelsen af Xbox One i går er Battlefield 4 nu ude på alle konsoller (omend ikke helt i Europa), men begyndelsen har ikke været uden et par bump på vejen. Tekniske problemer i online-spil har præget oplevelsen for mange, og det vil udvikleren DICE nu gøre op for med en fordobling af XP i multiplayeren mellem den 28. november og 5. december:

”Vi forstår, at udgivelsesproblemerne kan have påvirket jeres progression, og vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe jer med at få de XP tilbage, I kan have tabt.”, udtaler Karl Magnus Troedsson fra DICE.

Oven i den pakke oplyser Troedsson, at alle spillere, der logger på spillets online-del i løbet af den 5. december, vil få et nyt våbensigte til håndvåbnet M1911. Battlefield 4 er ude til PC, PS3, Xbox 360, mens vi i Danmark stadig venter på PS4 og Xbox One for at kunne prøve det af på dem.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her