Endnu flere zombier på vej

Skrevet af: Michael Abildtrup - 28. marts 2012 - kl. 19:04
Del denne artikel:
3 0

The Walking Dead - fra tegneserie over tv-serie til 5-episoders spil

Telltale Games, som efterhånden er kendt for at lave spiludgaver af alt, fra Back To The Future til Jurassic Park, har nu kastet sig over en lidt mere blodig historie. The Walking Dead bygger på en tegneserie, der senest er blevet til en tv-serie med samme navn.

I spillet er du Lee Everett, en dømt kriminel, der har fået en chance mere, i en verden hærget af udøde. Spillerne vil opleve begivenheder, møde mennesker og besøge steder, som hænger sammen med begivenhederne i tegneserien og tv-serien.

Robert Kirkman, skaberen af ​​The Walking Dead kommenterede fornyligt på spillet at, "Telltale har gjort en fænomenal indsats med at lave et spil, der opfylder de største fans forventninger. At løbe rundt med en pistol, er ikke, hvad The Walking Dead handler om. Det handler om, hvordan mennesker fanget i en apokalypse , kæmper med deres eget liv som indsats hver dag, og de forfærdelige valg, de skal at gøre for at overleve. Det er ikke kun zombierne man skal passe på. Telltale har med spillet fanget ånden fra tegneserien perfekt. "

Så gør dig klar til zombiejagt/flugt, når episode 1 lander på den europæiske Playstation Store sidst i april.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.