Epic Games: PS4 er som verdens bedste PC

Skrevet af: Tobias Thybo - 3. april 2013 - kl. 14:46
Del denne artikel:
9 0

Mark Rein fra Epic Games er svært begejstret for indmaden i den kommende Playstation 4 og roser maskinen for dens lettilgængelighed.

Koret af udviklere, der lovpriser teknologien bag den kommende PS4, har fået endnu en stemme. Mark Rein, der som vicepræsident hos Epic Games blandt andet har været en del af det stadig løbende arbejde på Unreal Engine-motoren, lover i et interview med CVG store ting med Playstation 4:

”Ja, vi er meget tilfredse med, hvad vi har fået – i det mindste indtil videre fra Sony. (…) Dette er et fænomenalt stykke hardware, og vi kommer til at gøre fantastiske ting med det.”

Et stort samtaleemne i forbindelse med præsentationen af PS4 tilbage i februar var konsollens lettilgængelighed set fra udviklernes synspunkt. Den nuværende PS3 er kendt for at være notorisk svær at udvikle spil til, og Mark Rein glæder sig over, at Sony har lyttet til bønnerne:

”Jeg tror, det er et meget smart træk fra Sonys side at bygge denne slags udvidet PC arkitektur og så putte så meget i det. Lad os ikke glemme, at den (PS4, red.) har 16 gange så meget hukommelse, som vi havde i Playstation 3 – det er ikke ubetydeligt. Når vi ved, at alle maskiner har dette… kan vi lave vanvittige, latterlige ting med det. (…) Det er som et give dig verdens bedste PC.”

Mark Rein er samtidig glad for brugervenlige initiativer som eksempelvis at kunne spille spil, mens man downloader dem, og sleep-funktionen, hvor et spil med et enkelt tryk hurtigt kan startes op og fortsættes, hvor man slap:

”Den slags ting de har annonceret, at de er i gang med, det niveau af komfortabelhed og den slags ting… De laver en virkelig perfekt gaming PC.”

Playstation 4 står stadig til udgivelse i 2013. Hvis du klikker her, kan du se Epic Games’ seneste demo af deres Unreal Engine 4 på PS4.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.