Everybody’s Golf udkommer til august

Skrevet af: Hoder Jensen - 20. april 2017 - kl. 18:28
Del denne artikel:
6 3

Everybody’s Golf nærmer sig sin udgivelse på PlayStation 4 og nu har vi en dato, sammen med forudbestilling og beta detaljer. Se også den nye trailer for spillet her.

Det er næste 3 år siden at Shuhei Yoshida fra Sony bekræftede at Everybody’s Golf bestemt var på vej til PlayStation 4, så det har taget sin tid at få det elsket golf spil klar til konsollen. Men nu nærmer vi os udgivelsen, da Sony i dag har annonceret at Everybody’s Golf udkommer den 30 august her i Europa.

Det nye Everybody’s Golf kommer naturligvis til at indeholde det velkendte golf gameplay som serien har budt på i 20 år, men PlayStation 4 udgaven kommer også til at indeholde online spil, flere tilpasninger af ens figurer og aktiviteter som fiskeri, buggy racing og skattejagt i en åben verden, for når man er blevet træt af golf.

PSlife Share!

Hvis man er klar til at kaste penge efter Sony, så kommer der et forudbestillingstilbud snart på PlayStation Store, som indeholder følgende ekstra bonusser:
* 20 års jubilæums bane
* Kanin maskot kostume
* 2 unikke T-shirts
* 1 unik premium golfvogn
* 1 dynamisk PS4 tema

Der afholdes også en lukket beta, som skydes af i weekenden fra den 26 til den 28 maj. Men det er pt. ukendt hvordan man får adgang til den beta, medmindre Sony udvælger udvalgte spillere, som har spillet Everybody’s Golf før. Det vides ikke pt., men det holder vi øje med, hvis der kommer flere detaljer ud.
Log ind og stem
3
Der er 3 brugere som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her