Firmware 3.70 nu tilgængelig

Skrevet af: Allan Nielsen - 10. august 2011 - kl. 13:12
Del denne artikel:
5 0

Flere gode nyheder til alle PlayStation Plus abonnenter.

Der er i dag landet en ny Firmware opdatering - version 3.70. Opdateringen giver nye funktioner til PlayStation Network samt ændringer i XMB-menuen.

Hvis du er PlayStation Plus medlem kan du se frem til automatisk trofæsynkronisering og automatisk upload af save games til 'Online lager'. Den automatiske synkronisering af trofæerne vil ske når du vælger 'Automatisk opdatering' som er anført under 'Systemindstillinger'. Den automatiske upload af save games kræver, at du fra hvert enkelt spil du har i maskinen, trykker på trekant og slår det manuelt til.

Hvad angår XMB-menuen, så er kategorien 'TV-/Videotjenester' blevet til. Her vil man kunne finde de tjenester der udbyder videostreaming - i vores tilfælde er der intet nyt under solen.

På PlayStation Store er der blevet tilføjet en anbefalingsfunktion i form af en 'Recommend' knap. Dette betyder, at du kan sende beskeder med PlayStation Store anbefalinger til dine PSN-venner.

Derudover er der blevet tilføjet 3D support for javabaserede features på Blu-ray 3D diske samt mulighed for at se 3D fotos (.MPO) i 'Photo Gallery' applikationen.

Opdateringen ligger nu klar til download og påkrævet.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.