Flere detaljer om den eksklusive titel Papo & Yo

Skrevet af: Morten Rask - 12. juni 2012 - kl. 09:35
Del denne artikel:
3 0

Papo & Yo udkommer senere på året som en eksklusiv Playstation 3 titel på Playstation Store. Udvikleren Minority fortæller mere om spillet.

Spiludvikleren Minority har fortalt nærmere om deres opkommende eksklusive Playstation 3 titel ved navn Papo & Yo, der udkommer senere på året via Playstation Store.

Papo & Yo handler om en ung dreng ved navn Quico, og hans bedste ven Monster, der har en afhængighed af giftige frøer. Når Monster får øje på en giftig frø og æder den, så bliver han aggressiv og ustyrlig, så derfor leder Quico efter en kur til hans store ven.

Som Quico skal spilleren forsøge at bygge deres venskab op med Monster, ved at løse gåder sammen i en magisk, surrealistisk verden.

Quico, Monster og verdenen i Papo & Yo og inspireret af Minority's Creative Director, Vander Caballero. Han voksede op i Syd Amerika med en voldelig far der var alkoholiker. Caballero, som også er tidligere Design Director ved EA Montreal, håber at kunne fortælle en autentisk og personlig historie i gennem Papo & Yo.

Se E3 traileren til Papo & Yo her
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.