Football Manager Classic til PlayStation Vita i April

Skrevet af: Hoder Jensen - 6. marts 2014 - kl. 20:10
Del denne artikel:
5 0

Langt om længe er Football Manager ved at være klar til PlayStation Vita, i form af Football Manager Classic 2014.

Football Manager Classic blev oprindeligt annonceret tilbage i August på GamesCom, men siden har har Sports Interactive været meget stille omkring det, lige indtil i dag.

I dag via Twitter, har Miles Jacobson fra Sports Interactive annonceret at Football Manager Classic til PlayStation Vita vil være klar til April og vi vil få flere informationer om spillet i næste uge.
Ud over en præcis dato, bliver det også interessant, om de har tænkt sig at opdatere spillet, når sommerens transfer-sæson er overstået, nu hvor spillet udkommer så tæt på slutningen af denne fodbold sæson, samt naturligvis hvilken ligaer som bliver inkluderet.

PSlife Share!

Football Manager Classic bliver det ikke helt den samme version, som man kender fra PC og Mac får, men en modificeret udgave, der bruger den populære "classic" del fra spillet, som blev introduceret i Football Manager 2013. Classic mode tager det originale Football Manager spil og sætter hastigheden op og fjerner nogle af de langsommelige "micro-management" valg, så man kan få spillet flere kampe på kortere tid og det har vist sig at være et hit med Football Manager spillere.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her