Fremtiden på PSlife

Skrevet af: Palle Havshøi-Jensen - 6. februar 2017 - kl. 09:10
Del denne artikel:
19 1

Der har på vores forum længe været en debat om aktivitetsniveauet på PSlife – og med rette. Det vil der blive lavet om på nu; PSlife vil blive opdateret og få nyt liv her i foråret 2017.

Som nogle af jer nok husker, så var der for et stykke tid siden en debat på vores forum omkring aktiviteten på PSlife, eksempelvis at der havde været meget få anmeldelser i 2016, at der ikke var kommet nyt layout og et par andre ting.

Det fik os til at gå i tænkeboks omkring hvad der egentlig skulle ske med PSlife i fremtiden, for vi ville da uden tvivl også have ønsket at der var endnu mere gang i den, end det havde været tilfældet og som nogen også skrev, så måtte man på et eller andet tidspunkt beslutte sig for, om man ville få siden op at køre - eller om den skulle lukkes.

Et af de store problemer var, at vi manglede skribenter og ikke mindst en redaktør som virkelig brænder for PlayStation. Undertegnede har pr. 1. februar tiltrådt som redaktør på PSlife, efter 8 år som redaktør på Xboxlife og et smut hos IGN, og vil fremadrettet overtage driften af PSlife.dk med alt hvad det nu inkluderer.

Vi er i fuld gang med at implementere det nye design, en ny trophy sektion er også på vej og vi er ved at bygge en ny redaktion op, så vi igen kan levere de bedste anmeldelser og de seneste nyheder. Vi håber også, at der inden længe er endnu flere der har lyst til at give en hånd med.

Men vi kan ikke gøre det alene. Det er meget vigtigt for os, at I som community står bag os og deltager på forummet, kommenterer og diskuterer på nyheder og anmeldelser og deltager i vores konkurrencer. Vi har et af DK's bedste Playstation communities og det skulle vi gerne blive ved med at have.

Endelig må I have lidt tålmodighed - man rebooter ikke et site som PSlife fra den ene dag til den anden. Det skal gøres ordentligt. Der er folk i gang med det tekniske, undertegnede er i gang med at bygge en ny redaktion og der er en masse andre ting, som skal på plads, så det kommer til at tage en lille smule tid. Men vær ikke i tvivl om, at vi knokler alle sammen med at få det her op at stå og vi er ikke i tvivl om, at det skal nok kunne lade sig gøre.

Vi glæder os til PSlife Reboot 2017 - håber I alle vil være med!

Palle Havshøi-Jensen
Redaktør - PSlife
Log ind og stem
1
Der er 1 bruger som med til at gøre PSlife et bedre sted, ved at vurdere vores indhold.
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.