Gamestop tror på stærkt salg ved PlayStation 4-lancering

Skrevet af: Sofus Welling Lindberg - 30. marts 2013 - kl. 11:56
Del denne artikel:
6 0

Gamestop tror på et stærkt salg ved lanceringen af PlayStation 4 - I hvert fald hvis de skal dømme ud fra den stigende interesse for konsollen på deres hjemmeside.

PlayStation 4 blev sidst i februar-måned afsløret på en konference, der havde til formål at fortælle om maskinens mange tiltag og forbedringer.
Konsollens nye muligheder som for eksempel skærmdeling, blev modtaget ganske positivt, og spilbutikken 'Gamestop' har også været ude at sige, at de tror på stærke salgstal ved maskinens lancering:

”Vi tror på, at efterspørgslen til konsollens lancering vil overgå det egentlige udbud af konsoller, på trods af at vi ikke har fået nogle officielle tal fra Sony.” - Udtaler Gamestop's præsident Tony Bartel til 'GamesIndustry International'.

Spilbutikkens forbrugere får inde på hjemmesiden ofte kastet 'afstemninger' i nakken, og til et spørgsmål, om hvor mange der ville anskaffe sig en PlayStation 4 dette år, svarede hele 34 % af forbrugerene 'ja' – Gamestop forventer dog, at dette tal vil ændre sig en smule, når en annoncering af den næste Xbox finder sted.

Tony Bartel fortalte i samme interview med GamesIndustry International', at over 900.000 mennesker har skrevet sig op til information om PlayStation 4, så det kan dog næppe gå helt galt.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.