GC: Knack understøtter lokal co-op mode

Skrevet af: Morten Rask - 21. august 2013 - kl. 16:51
Del denne artikel:
0 0

Knack bliver blandt de første titler til PlayStation 4, som indeholder en lokal co-op mode der kræver to DualShock 4 controllere.

Ved Gamescom 2013 kunne Mark Cerny, skaberen bag Knack, afsløre at hans kommende lanceringstitel vil understøtte lokal co-op mode, så forældre eksempelvis kan hjælpe deres yngre børn med at komme i gennem spillet.

Den første spiller vil kunne styre Knack, imens den anden spiller vil kunne styre en robot udgave af Knack. Robot-versionen har de samme evner som Knack, og er i stand til at indsamle dele af ødelagte fjender for at lave sig selv større, men man kan også vælge at donere disse dele til Knack, hvis han tager skade eller bliver reduceret til en mindre størrelse.

Men selvom den lokale co-op mode er designet til at hjælpe børn med spillet, så er det ikke ensbetydende med, at spillet kun er egnet til børn. Spillet tilbyder også en højere sværhedsgrad til den mere voksne og erfarne platform-spiller.

Knack udkommer den 29. november som lanceringstitel til PlayStation 4, og du kan se den seneste trailer fra Gamescom 2013 her.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her