Gravity Rush 2 udgivelse rykket til 2017

Skrevet af: Hoder Jensen - 9. oktober 2016 - kl. 19:06
Del denne artikel:
0 0

Gravity Rush 2 får sig en forsinkelse på små 2 måneder og lander derfor først i 2017, men får tilføjet ekstra indhold pga. forsinkelsen.

Gravity Rush 2 skulle været udkommet 30 november, men så kiggede Sony i kalenderen og opdagede at deres egen andet spil Last Guardian udkommer kun en uge efter og november generelt er en travl måned. Så Sony har valgt at rykke udgivelsen af det eksklusive spil til 18 januar 2017.

Som undskyldning for forsinkelsen, bliver ellers planlagt premium DLC, nu en del af Gravity Rush 2. En annoncerings trailer for spillet kan ses her.

PSlife Share!

Gravity Rush 2 er efterfølgeren til det glimrende Gravity Rush, der oprindeligt udkom til PlayStation Vita og deraf ikke fik den mængde opmærksomhed, som spillet måske ellers havde fortjent.

For dem som ikke har spillet Gravity Rush, så udkom en remastered udgave til PlayStation 4 i starten af 2016. En titel man ofte kan finde på PlayStation Store til under 160 kr., når der afholdes tilbud og måske også en titel man kunne forvente rammer PlayStation Plus snart, men det er ren spekulation herfra.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her