Metal Gear Solid V: Ground Zeroes klar til foråret

Skrevet af: Tobias Thybo - 5. november 2013 - kl. 14:57
Del denne artikel:
1 0

Den historiemæssige prolog til Metal Gear Solid V: The Phantom Pain kommer i butikkerne næste forår og skal ”lette” tilvænningen til seriens endelige femmer.

Foråret 2014 er det vindue, udgivelsen af Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er skærpet ind til, fortæller udvikleren Konami. Ground Zeroes bliver en slags forberedelse til den mere ”rigtige” efterfølger i serien, The Phantom Pain.

Og skal man tro skaberen Hideo Kojima, bliver The Phantom Pain så stor en omvæltning for seriens fans, at Ground Zeroes vil kunne hjælpe på forberedelserne:

”Der kommer til at være en mærkbar forskel i, hvad Metal Gear Solid V: The Phantom Pain giver til serien, så vi vil hjælpe spillere ind i de nye open-world-omgivelser og deres potentiale. Som sådan er Metal Gear Solid V: Ground Zeroes blevet designet for at introducere vigtige elementer, som gør det muligt for dem helt at kunne nyde alt det, det nye spil har at byde på.”

Ground Zeroes udkommer både på PS3 og Xbox 360, hvor de er prissat til 29,99 euro og 19,99 euro i henholdsvis fysisk og digitalt format, og PS4 og Xbox One, hvor prisen er den samme. Der er stadig ingen informationer om, hvornår Metal Gear Solid V: The Phantom Pain udkommer.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her