Nye trofæ muligheder på PSlife.dk

Skrevet af: Morten Skou - 10. maj 2014 - kl. 11:04
Del denne artikel:
6 0

Det er efterhånden et par dage siden, at vi meldte ud om det første gang - men vi synes lige at vi ville genopfriske i forbindelse med weekenden.

Fra i mandags, blev det muligt for alle brugere på PSlife.dk som har tilsluttet et PSN-id til deres konto, selv at opdatere deres PSN Data manuelt og dermed hurtigere få nye trofæer ind på vores spillister og trofæ-highscore.

Opdateringen foregår ganske enkelt ved, at man går ind på sin profil - eksempelvis ved at trykke på "Vis profil" på forsiden af PSlife.dk. Man kan også få adgang til sin profil ved at klikke på sit navn i forummet. Herefter trykker man på "Opdater PSN Data"-knappen, når man har gjort det så går der typisk 30 sekunder før jeres data er blevet opdateret og man kan se jeres nye trofæer her på siden.

Den nye mulighed for manuelt at opdatere sine PSN Data, er lanceret som en BETA, hvilket betyder at det godt kan være at vi tilretter, fjerner eller ændrer vilkårene for at benytte funktionen uden forgående varsel.

Du kan opdatere din profil 1 gang i timen, du kan se et eksempel på hvordan det fungerer herunder:Udover muligheden for manuel opdatering, så bliver alle brugere selvfølgelig fortsat opdateret 3 gange i døgnet, nemlig klokken 6.10, 14.10 og 22.10.

Der er også kommet et par fine nye grafer til som viser hvilken tid på dagen I har fået jeres trofæer, og hvilke dage i har fået dem på. Disse grafer kan indtil videre også ses på jeres profiler.

God weekend!
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.
Følg PSlife her