Nyko producerer mulighed for ekstern PlayStation 4 harddisk

Skrevet af: Jesper Thuesen - 7. januar 2015 - kl. 11:57
Del denne artikel:
11 0

Producenten Nyko, der i mange år har lavet tilbehør til spillekonsoller, har lavet en adgang til eksterne harddiske.

Flere er efterhånden løbet ind i problemer med pladsen på deres PlayStation 4 harddisk og derfor vil det sikkert glæde mange, at flere producenter er gået igang med at lave muligheder for eksterne harddiske til konsollen.

Dette gælder også Nyko, der blandt andet har lavet blæsere og andet udstyr til konsoller i flere år, og deres mål har været at lave en adgang til en ekstern harddisk til PlayStation 4, som er billig og specifikt designet til at passe på konsollen.

På nedenstående billede kan du se resultatet, og man må sige at Nyko har ramt noget, der designmæssigt ligner PlayStation 4 konsollen.

PSlife Share!

Nykos harddiskadgang vil være understøtte 3,5" harddiske og prisen vil være på 30-40 USD. Det er dog tvivlsomt om den pris også vil holde når den rammer det europæiske marked, men om ikke andet ser det ud til, at flere producenter arbejder på at skabe et marked for billig ekstra harddiskplads.

IGN har alene set boksen og kan derfor ikke udtale sig om hurtigheden på denne, ligesom der ikke meldes om nogen hands-on oplevelser.
Log ind og stem
0
Der er endnu ingen der har stemt på denne hvis du kunne lide denne nyhed..
Del denne artikel:
Kommentarer
Du skal være logget ind for at kunne læse og skrive kommentarer.